![]() |
Átkerültünk a Megfontolás alatt álló javaslatokhoz :)
Na, kérnék még pár szavazatot, véleményt :) |
Quote:
Pedig jó lenne ezért támogatom a javaslatot! |
Quote:
|
Quote:
Én sem jöttem még rá, hogy lehet mondjuk 200 üres helyre körönként 200 beérkező katonát továbbképeztetni, hogy mondjuk 1000 egység legyen képzésen :) Sokkal egyszerűbb lenne egy sor, pl. " Katonák továbbképzése íjásszá a szabad helyen túl is" egy kis beklikkelhető négyzettel az elején... |
Hát, talán kuksizzátok meg ezt a hozzászólást:
Helytartó katonaképzés Itt épp az volt a problémám, amit ti sehogy sem találtok. :cool: |
Quote:
De most ennek a javaslatnak mi értelme? Igazából nem teljesen mindegy? Most 2-3 vagy 10kör kit érdekel, ha annyi idő alatt nem lépek be, akkor most a HT nem képez, utána meg elmenne. Na bumm, nagy különbség... |
Quote:
|
Quote:
Ugyanez vonatkozik a varázslókra is, egy szöviháborúban nem mindegy azért, hogy 20 kör múlva érkezik vari, vagy 2 De ez is csak egy kényelmi funkció lenne, aki nem akarja nem használja |
Quote:
|
Asszem ideillik valamelyest (és nem szívesen nyitnék neki új témát, persze ha muszéj lesz, akkor nyitok :)), szerintem jó lenne,
ha ez a parancs: "barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez." akkor is érvényben maradna, ha ez be van kapcsolva: "Alap katonák képzése a szabad helyen túl is. (Fokozott figyelmet igényel!)" |
All times are GMT +1. The time now is 01:14. |