Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Spec. egységek képzése a szabad helyeken túl is helytartóval (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1949)

Pool 07-12-2007 11:49

Átkerültünk a Megfontolás alatt álló javaslatokhoz :)
Na, kérnék még pár szavazatot, véleményt :)

monro 07-14-2007 08:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107559)
Ha helyesen van beállítva, és a képzésed megfelelő ütemben zajlik, akkor ezt be lehet állítani, ez egy most is létező funkció.

Kövezzetek meg de én sem tapasztaltam még soha, hogy a HT több spec egységet tudjon képezni mint ami befér :( Ha van ilyen funkció ma is akkor az szépe el va rejtve :)

Pedig jó lenne ezért támogatom a javaslatot!

Redback 07-14-2007 08:44

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 107444)
Az utolsó mondatoddal nem értek egyet ilyen szempontból, mert akkor miért segíti a ht a tekiírókat automata tekiírással?

Ez igaz.amúgyis támogatom az ötletet,igaz nem vok állandó vip.

Pool 07-14-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by monro (Post 109541)
Kövezzetek meg de én sem tapasztaltam még soha, hogy a HT több spec egységet tudjon képezni mint ami befér :( Ha van ilyen funkció ma is akkor az szépe el va rejtve :)

Pedig jó lenne ezért támogatom a javaslatot!

Én sem jöttem még rá, hogy lehet mondjuk 200 üres helyre körönként 200 beérkező katonát továbbképeztetni, hogy mondjuk 1000 egység legyen képzésen :)
Sokkal egyszerűbb lenne egy sor, pl. " Katonák továbbképzése íjásszá a szabad helyen túl is" egy kis beklikkelhető négyzettel az elején...

Életfa#2 07-15-2007 23:56

Hát, talán kuksizzátok meg ezt a hozzászólást:

Helytartó katonaképzés

Itt épp az volt a problémám, amit ti sehogy sem találtok. :cool:

Valezius 07-16-2007 00:18

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 109792)
Hát, talán kuksizzátok meg ezt a hozzászólást:

Helytartó katonaképzés

Itt épp az volt a problémám, amit ti sehogy sem találtok. :cool:

Erre mondta Ati, hogy toli-varin kívól már benne van ;)

De most ennek a javaslatnak mi értelme? Igazából nem teljesen mindegy? Most 2-3 vagy 10kör kit érdekel, ha annyi idő alatt nem lépek be, akkor most a HT nem képez, utána meg elmenne. Na bumm, nagy különbség...

Ati 07-16-2007 09:21

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 109613)
Én sem jöttem még rá, hogy lehet mondjuk 200 üres helyre körönként 200 beérkező katonát továbbképeztetni, hogy mondjuk 1000 egység legyen képzésen :)
Sokkal egyszerűbb lenne egy sor, pl. " Katonák továbbképzése íjásszá a szabad helyen túl is" egy kis beklikkelhető négyzettel az elején...

Ez már most is létezik, csak nincs neki külön beállítás. A meglevő beállításokkal megcsinálod. Ez a javaslat ennek megfelelően csak a nem-katonai egységekre vonatkozik: tolvaj és varázsló.

Pool 07-16-2007 09:23

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 109797)
Erre mondta Ati, hogy toli-varin kívól már benne van ;)

De most ennek a javaslatnak mi értelme? Igazából nem teljesen mindegy? Most 2-3 vagy 10kör kit érdekel, ha annyi idő alatt nem lépek be, akkor most a HT nem képez, utána meg elmenne. Na bumm, nagy különbség...

Egy tolisnak jól jöhet a már képzésen levő, de el nem férő egység, hiszen azokat a szegény tolisokat néha legyilkolják :)
Ugyanez vonatkozik a varázslókra is, egy szöviháborúban nem mindegy azért, hogy 20 kör múlva érkezik vari, vagy 2
De ez is csak egy kényelmi funkció lenne, aki nem akarja nem használja

Pool 07-16-2007 09:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 109829)
Ez már most is létezik, csak nincs neki külön beállítás. A meglevő beállításokkal megcsinálod. Ez a javaslat ennek megfelelően csak a nem-katonai egységekre vonatkozik: tolvaj és varázsló.

Akkor legyen arra :)

Valezius 08-03-2007 20:53

Asszem ideillik valamelyest (és nem szívesen nyitnék neki új témát, persze ha muszéj lesz, akkor nyitok :)), szerintem jó lenne,
ha ez a parancs:
"barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez."

akkor is érvényben maradna, ha ez be van kapcsolva:
"Alap katonák képzése a szabad helyen túl is. (Fokozott figyelmet igényel!)"

All times are GMT +1. The time now is 01:14.