Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Te miért nem Arénázol? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1948)

Deni 07-20-2007 10:30

Csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem amikor Vilmus játszott, akkor még volt piac és gusztustalan módon csak úgy virágzott a jksz..
de a piacon tápolásos időknek az arénában már vége :)

Valezius 07-20-2007 10:32

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 110556)
Csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem amikor Vilmus játszott, akkor még volt piac és gusztustalan módon csak úgy virágzott a jksz..
de a piacon tápolásos időknek az arénában már vége :)

Az alapján, hogy azt írta, hogy régen sokat játszott én is erre gondoltam.

De ha csak annyit ír, hogy sok volt a piaci utalás, akkor abban hol vannak a nevek és a sztorik? :p

Deni 07-20-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110559)
De ha csak annyit ír, hogy sok volt a piaci utalás, akkor abban hol vannak a nevek és a sztorik? :p

azt már ne tőlem kérdezd :rolleyes:

Tavacska 07-20-2007 16:39

szeresselek Deni :-)))
én még akkor is játszottam amikor mán nem volt piac, de neked priviben elmesélem szívesen, csak nem szeretem, ha egy téma átmegy sárdobálásba vagy szájkaratéba :-)))

Steve 07-20-2007 17:07

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110507)
MIlyen jkszről beszélsz? Mert földleadáson kívül nem nagyon lehet(ne), az meg azért látszik(ana) a teljesekben.

Naív vagy. De legalább látszik hogy nem tudod hogyan szokás csalni, ergó te tuti tisztességesen játszol :)

Valezius 07-20-2007 17:23

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 110667)
Naív vagy. De legalább látszik hogy nem tudod hogyan szokás csalni, ergó te tuti tisztességesen játszol :)

Nem tetszik, hogy szegény kezdpket el akarjátok ijeszteni az Arénától. :p
El kell ismerni, hogy sokkal kevesebb mód van a csalásra, mint máshol.

A tisztességemről annyit, hogy nem szégyellem raktárnak használni a piacot, és ezt néhányan már durva csalásnak minősítik...

Steve 07-20-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110670)
A tisztességemről annyit, hogy nem szégyellem raktárnak használni a piacot, és ezt néhányan már durva csalásnak minősítik...

wehe, lol, akkor Gtől felfele az egész hód csal :D

Valezius 07-20-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 110671)
wehe, lol, akkor Gtől felfele az egész hód csal :D

Na azért vannak még tisztességes emberek :D

Synkel 07-20-2007 19:52

Mondok egy példát csalásra. Régen történt, közel 2 éve, remélem ennyi idő után Ati nem kezd el vadászni a résztvevőkre szankcionálandó a bűnt:)

Az első és második helyezett közöttnem nagy különbség volt, és erősen közeledett a forduló vége. Ők ketten kissé elszakadtak a csoporttól, és nem nagyon tudtak haladni tovább. Egymással nem bírtak el, több körre kitámadni meg nem mertek, mert akkor a másik viszont befért volna.
A második ori átképzett, megkérte egy ismijét aki szintén játszott a forduló elején, de közben elfeledkezett róla(:D), hogy megfelelő időben támadjon ki. 5 kis sereg indult lefele, az ori meg baromira beíjazva állt, nehogy az első helyezett beüssön. A forduló utolsó napján 23.00-kor 5 sereg verte be a mezőny közepén lévő havert, és megvolt az első hely...

Az Aréna elég belterjes csoport, és ha piac nincs is, a jksz virágzik:)
Egyebek mellett ezért sem játszok, meg azért, mert vagy 3 fordulóra beneveztem, de menet közben mindig elfeledkeztem arról az oriról:)

Tavacska 07-20-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 110670)
Nem tetszik, hogy szegény kezdpket el akarjátok ijeszteni az Arénától. :p
El kell ismerni, hogy sokkal kevesebb mód van a csalásra, mint máshol.

ha a kezdőknek akartál kedvet csinálni az arénához, akkor rossz cimet választottál, mert a miért nem arénázol kérdésre nyilván nem várhatsz olyan pozitiv válaszokat, hogy pl. én azért nem, mert tök jó, és utálom a jó játékot :-)))

de ha már a kezdőknek akarunk kedvet csinálni, mindenkinek ajánlom próbálja ki, mert a legeslegelején én ott próbáltam ki az összes fajt, arra pl. télleg jó :-)))))

All times are GMT +1. The time now is 15:01.