![]() |
Quote:
|
Az az igazság, hogy Attilában egy nagy költő veszett el, és csak sajnálni tudom, hogy így elherdálja a tehetségét.
Értem már ezt a zöld-piros rendszert. Aki sok zöldet kap az a mennybe jut, aki meg sok pirosat az a pokolba. Ha a zöldek alapján ítélem meg a dolgot, akkor Ati maga a JóIsten, de miniumum Szent Péter. |
Quote:
|
Quote:
Attila vagy Ati ???:p:D Tehát én nem Ati vagyok vagyis itt nem lehetek Ati,mert valaki lefoglalta a nevem:D:D |
eltértünk 1 kicsit a témától nem?
Retorzió? Olyan behatás az ellenfélre amely megszünteti az ő ártó tevékenységét. Nem fokozza;) Volt már rá példa.Lopott.1x megrengettem.erre varit gyilkol. na jól van.akkor én tolit gyilkolok.abbahagyta.:) |
Quote:
A retorzió az, ha ezek után a hadis szövid még bemegy 1-2-3 mészárra, csak hogy ne felejtsen el a jövőben sem a célpont. |
Én sztem már a sikertelen gömbje után mehet a katonai akció, mert ártani akart nekem és azt sztem senki nem szereti. Ha meg sikeres a gömbje és lopott is akkor meg mindenféleképpen megy a sereg. Ha meg sereget küld fosztásra v földre akko varik, ha viszont mészárra v pusztira akko tolik varik is. Ez az én véleményem!!!
|
Quote:
Aham, ismerek ilyet:) Nem egyszer vertünk le olyanokat akik azt hitték, egy bukott gömb azt jelenti, hogy ott feltétlen rengetni kell... |
Quote:
|
Quote:
én is szoktam gömbözni csak hogy tudjam mire készüljek 4-7 körön:)) rosz a véleményed:)) |
All times are GMT +1. The time now is 09:43. |