Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Visszavágás, avagy meddig retorzió a retorió? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1947)

Pepa 07-05-2007 10:54

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 107513)
Harcosokat látom soha nem felejti el a nagyérdemű!
Ez persze nem gond.
sokan állandóan szidják, bántják és beszólnak neki. De miért?:confused:
Engem is szórhatnak bátran bármilyen elismertséggel nem nagyon érdekel, mert én a megkülönböztető jelzést nem fogom sértésnek venni.
Igaz én a kisebbség közé tartozom és Harcosokkal esetleg Csofival lehet egylapon emlegtni (ami nem baj) ,de amit tudok magamról azt senki nem fogja egyetlen elismertség adással megmásítani.
Tehát aki ad egy pirosat ezért vagy azért azt megköszönöm és jól van.

A piros az valamit szimbolizál..vajon miért piros a negatív jel??

És a zöld miért a jók vagy az elismertek jele??

Most jól végig offoltam a témát és elnézést érte ,de legalább elmondtam amit őszintén gondolok és nem csak egy jópofa dumát löktem be amire 4-5 zöld elismertséget kapok!

Ja és így utolsó off-ként még anniyit,hogy engem Ati sujtott sok pirossal(az elfes téma óta) és azóta valahogy úgy érzem ez egy bélyeg rajtam amit kénytelen vagyok hordani itt a fórumon és már annyira megszoktam,hogy a piroskákat az én kis csapatomnak tenkitem akik segítségre szorúlnak a többséggel szemben.

Jó éjt és Veletek vagyok nem ellenetek;)

Majdnem sírtam amikor elolvastam:( Nagyon megható:) Győztes háború után a következőt írd az ellennek: Nincs retorzió, mert én nektek szurkoltam!

csofika 07-05-2007 10:58

Az az igazság, hogy Attilában egy nagy költő veszett el, és csak sajnálni tudom, hogy így elherdálja a tehetségét.

Értem már ezt a zöld-piros rendszert. Aki sok zöldet kap az a mennybe jut, aki meg sok pirosat az a pokolba.

Ha a zöldek alapján ítélem meg a dolgot, akkor Ati maga a JóIsten, de miniumum Szent Péter.

Pepa 07-05-2007 11:54

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 107555)
Az az igazság, hogy Attilában egy nagy költő veszett el, és csak sajnálni tudom, hogy így elherdálja a tehetségét.

Értem már ezt a zöld-piros rendszert. Aki sok zöldet kap az a mennybe jut, aki meg sok pirosat az a pokolba.

Ha a zöldek alapján ítélem meg a dolgot, akkor Ati maga a JóIsten, de miniumum Szent Péter.

Elnézést a vallási hozzászólásért, de ha a zöldek után nézzük, akkor Attila:) legfeljebb az antikrisztus lehet.

J.Ati 07-05-2007 12:41

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 107582)
Elnézést a vallási hozzászólásért, de ha a zöldek után nézzük, akkor Attila:) legfeljebb az antikrisztus lehet.

ööö ez nem egyértelmű nekem!
Attila vagy Ati ???:p:D

Tehát én nem Ati vagyok vagyis itt nem lehetek Ati,mert valaki lefoglalta a nevem:D:D

Nanahara 07-11-2007 07:56

eltértünk 1 kicsit a témától nem?
Retorzió?
Olyan behatás az ellenfélre amely megszünteti az ő ártó tevékenységét.
Nem fokozza;)
Volt már rá példa.Lopott.1x megrengettem.erre varit gyilkol.
na jól van.akkor én tolit gyilkolok.abbahagyta.:)

Synkel 07-13-2007 14:04

Quote:

Originally Posted by Nanahara (Post 108526)
eltértünk 1 kicsit a témától nem?
Retorzió?
Olyan behatás az ellenfélre amely megszünteti az ő ártó tevékenységét.
Nem fokozza;)
Volt már rá példa.Lopott.1x megrengettem.erre varit gyilkol.
na jól van.akkor én tolit gyilkolok.abbahagyta.:)

Ez eddig diplomácia.
A retorzió az, ha ezek után a hadis szövid még bemegy 1-2-3 mészárra, csak hogy ne felejtsen el a jövőben sem a célpont.

Kós00792 07-15-2007 12:00

Én sztem már a sikertelen gömbje után mehet a katonai akció, mert ártani akart nekem és azt sztem senki nem szereti. Ha meg sikeres a gömbje és lopott is akkor meg mindenféleképpen megy a sereg. Ha meg sereget küld fosztásra v földre akko varik, ha viszont mészárra v pusztira akko tolik varik is. Ez az én véleményem!!!

Synkel 07-15-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 109664)
Én sztem már a sikertelen gömbje után mehet a katonai akció, mert ártani akart nekem és azt sztem senki nem szereti. Ha meg sikeres a gömbje és lopott is akkor meg mindenféleképpen megy a sereg. Ha meg sereget küld fosztásra v földre akko varik, ha viszont mészárra v pusztira akko tolik varik is. Ez az én véleményem!!!

Aham, ismerek ilyet:) Nem egyszer vertünk le olyanokat akik azt hitték, egy bukott gömb azt jelenti, hogy ott feltétlen rengetni kell...

richardka 07-16-2007 12:15

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 109392)
Ez eddig diplomácia.
A retorzió az, ha ezek után a hadis szövid még bemegy 1-2-3 mészárra, csak hogy ne felejtsen el a jövőben sem a célpont.

1-2-3 hmm én azt irnám 8-9-10:)) 1-2-3 csak éppen felébredésnek jo:))

richardka 07-16-2007 12:17

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 109664)

1 sikertelen gömb az még nem árto:)) szerintem:))
én is szoktam gömbözni csak hogy tudjam mire készüljek 4-7 körön:))
rosz a véleményed:))

All times are GMT +1. The time now is 09:43.