Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Linux (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=194)

BimmBimm 11-14-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 135589)
Azert emiatt telepiteni egy masik linuxot overkillnek tunik. Regen linuxoztam, de igy tippre egy sima kernelforgatas eleg lenne, sot, talan modul is van hozza... :)

Valami 3d ntfs akármit is le kéne szedni hozzá, meg egy mount, de én nem igazán érzem azt magamban hogy meg akarom csinálni. Most felrakok egy Ubuntu-t, ugyanúgy GNOME felület. Anjuta, gcc megy... és ennyi a lényeg. :)

Remedy 11-14-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 135591)
Valami 3d ntfs akármit is le kéne szedni hozzá, meg egy mount, de én nem igazán érzem azt magamban hogy meg akarom csinálni. Most felrakok egy Ubuntu-t, ugyanúgy GNOME felület. Anjuta, gcc megy... és ennyi a lényeg. :)

Pedig nem vagy igazi linuxos, amig kernelt nem forgattal :)

BimmBimm 11-14-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 135594)
Pedig nem vagy igazi linuxos, amig kernelt nem forgattal :)

Tudodmit? Nem is akarok az lenni:p leglábbis egyenlőre. 8 előadási óra és 6 gyakorlati óra volt arra hogy Linux. Ennyi idő alatt nem a kernel forgatás volt a tananyag:D

BimmBimm 11-14-2007 21:08

Jelentem a telepítés sikeresen befejeződöt... vicces hogy félig magyar félig angol... pl: Synoptics csomagkezelőben: Search vs. mégse
:D

Ati 11-14-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 135629)
Jelentem a telepítés sikeresen befejeződöt... vicces hogy félig magyar félig angol... pl: Synoptics csomagkezelőben: Search vs. mégse

Jesszusom... Ezt még Windowsban is utálom... :) Hogy a fenében lett magyar? :eek: Ugye nem magyar linuxot tettél fel? :eek:

Csokibácsi 11-14-2007 21:12

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 135629)

Legalább van egy kis windows hangulata :)

BimmBimm 11-14-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 135631)
Legalább van egy kis windows hangulata :)

Jaja, pontosan:D
De látja az ntfs partíciót, ez a lényeg:D

Bogár 12-25-2007 22:06

a keresztyén operátziós rencer: Ubuntu Christian Edition. :D
Az Atya, a Fiú és a Linux nevében

hihetetlen, hogy mennyire fáradtak egyesek... :)
ha valaki tőlem kérdezné: ó, hát természetesen szükség van rá. hát persze. természetesen. miért ne? :D

tdomo 12-25-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 146646)
a keresztyén operátziós rencer: Ubuntu Christian Edition. :D
Az Atya, a Fiú és a Linux nevében

hihetetlen, hogy mennyire fáradtak egyesek... :)
ha valaki tőlem kérdezné: ó, hát természetesen szükség van rá. hát persze. természetesen. miért ne? :D

Nem tudom mi a baj, nagyon okés a tízparancsolatos internetszűrő, meg a digit rózsafüzér. ;)
Azért szerintem nem fogja meghódítani a keresztény linuxos közösséget.

Bogár 12-25-2007 22:25

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 146647)
Nem tudom mi a baj, nagyon okés a tízparancsolatos internetszűrő, meg a digit rózsafüzér. ;)
Azért szerintem nem fogja meghódítani a keresztény linuxos közösséget.

valszeg azért, mert nem teljes (még?) a rendszer. rá lehet keresni nem erkölcsös dolgokra a neten, ahogy a cikkben is olvasható.

azt nem értem, hogy miért nem progikat írtak különböző operációs rendszerek alá, amik rögtön elindulnak, amikor bekapcsolod a gépet, és hamar elmondanak 100 miatyánkot meg hiszekegyet. a firefox-hoz amúgy valszeg lehet írni kiterjesztéseket, amik letiltják cúnya szavakat a keresőkben és a cúnya tartalmú oldalakat. :)
lehet, hogy jobban is működne, mint ez az Ubuntu CE...

All times are GMT +1. The time now is 19:16.