Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Firefox (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1931)

Kubbi 08-31-2008 14:32

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 188869)
na sikerült megcsinálnom!!! jee :D

Mi volt a gond?
Jelenleg nálam se megy

Druida 08-31-2008 14:32

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 188870)
És ez jó valamiért?
Esetleg ha valaki el tudná magyarázni egy laikusnak :)

lényegében semmire nem jó, csak nem lett odafigyelve hogy ez vkit zavarhat, kb ennyi... nemtom lehet-e ezt úgy csinálni hogy az menjen össze, nem vagyok programozó, de majd Ati hátha tud szebbet válaszolni mint én :)

Druida 08-31-2008 14:35

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 188871)
Mi volt a gond?
Jelenleg nálam se megy

annyi volt hogy én azt hittem, hogy ha mondjuk egy tabon beállítom 2esre akkor a többin 1es marad... mert ez mondjuk így sokkal könnyebb lenne. de amugy úgy kell, hogy az 1es profillal belépek az első oriba, átállítom 2esre és akkor belépek a másodikba, egy másik fülön. és hogyha az egyes oriban akarsz megint lenni akkor visszamész annak a fülére és mielőtt kattintanál átállítasz ismét 1es profilba. de vigyázni, hogyha mondjuk hódító fórumra 1es profilon jeliztél be, akkor ha 2es profillal próbálz böngészni ott akkor úgy vesz hogy nem vagy bejelizve. tehát tömören: amelyik profilon jelentkeztél be az adott lapra azon a profilon kell használni is.

Kubbi 08-31-2008 14:42

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 188873)
annyi volt hogy én azt hittem, hogy ha mondjuk egy tabon beállítom 2esre akkor a többin 1es marad... mert ez mondjuk így sokkal könnyebb lenne. de amugy úgy kell, hogy az 1es profillal belépek az első oriba, átállítom 2esre és akkor belépek a másodikba, egy másik fülön. és hogyha az egyes oriban akarsz megint lenni akkor visszamész annak a fülére és mielőtt kattintanál átállítasz ismét 1es profilba. de vigyázni, hogyha mondjuk hódító fórumra 1es profilon jeliztél be, akkor ha 2es profillal próbálz böngészni ott akkor úgy vesz hogy nem vagy bejelizve. tehát tömören: amelyik profilon jelentkeztél be az adott lapra azon a profilon kell használni is.

Köszi, akkor próbálkozom még

sikerült :)
De elég macera változtatgatni a profilokat. Vagy van esetleg valami gyorsbillentyű?

Dus 08-31-2008 14:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 188870)
És ez jó valamiért?
Esetleg ha valaki el tudná magyarázni egy laikusnak :)

Ez azért van, mert a fórum alapszekezete táblázat (tehát az egész fórum egy nagy táblázat, legalábbis a forráskódban ezt látom), az országod meg úgynevezett framek-kel van megoldva :)

Mivel az országod résznél két függőleges frame van, ezért ha "közelítesz", mindkettő nagyobbodik, és mivel balról jobbra rakja össze asszem a böngésző, ezért előszőr a bal oldalit kirakja (ami nagyobb lett, tehát kijebb szorjtota a jobb oldali részt) és ezután a jobb oldalit rakja utána és az már nem fér ki rendesen...

Remélem érthető, mert kicsit bután írtam le :cool::D

(Ha tévedek, valaki sikítson:D)

Druida 08-31-2008 15:01

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188876)
Ez azért van, mert a fórum alapszekezete táblázat (tehát az egész fórum egy nagy táblázat, legalábbis a forráskódban ezt látom), az országod meg úgynevezett framek-kel van megoldva :)

Mivel az országod résznél két függőleges frame van, ezért ha "közelítesz", mindkettő nagyobbodik, és mivel balról jobbra rakja össze asszem a böngésző, ezért előszőr a bal oldalit kirakja (ami nagyobb lett, tehát kijebb szorjtota a jobb oldali részt) és ezután a jobb oldalit rakja utána és az már nem fér ki rendesen...

Remélem érthető, mert kicsit bután írtam le :cool::D

(Ha tévedek, valaki sikítson:D)

*síkít* de nem azérrt mert rossz hanem csak mert ezt nem értem :D xD de lényegtelen igazából, nekem semmi bajom sincs vele.

Bogár 08-31-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 188866)
Na akkor van mégegy kérdésem, biztos ez is hülyeség lesz.

A fórumnál jobbra balra van egy csomó fekete terület, ha összenyomom a böngészőt, akkor a fekete tűnik el, ahogy kell.

Na most az oriban is van ugyanilyen fekete terület. ha összenyomom, akkor mégse az tűnik el...

próbáld meg úgy, hogy előbb összehúzod a böngészőt, és úgy jelentkezel be. :)

Dus 08-31-2008 16:14

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 188881)
próbáld meg úgy, hogy előbb összehúzod a böngészőt, és úgy jelentkezel be. :)

Úgy sem jó, mert attól még a forráskód nem fog megváltozni :p

Bogár 08-31-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188883)
Úgy sem jó, mert attól még a forráskód nem fog megváltozni :p

szerintem nagyon is igen. :D :p

Dus 08-31-2008 17:11

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 188885)
szerintem nagyon is igen. :D :p

Nekem nem működött :(
Pedig kipróbáltam :(

All times are GMT +1. The time now is 12:05.