![]() |
Quote:
|
Nini, már megint tök másról beszéltek, mint ami a téma... ;) Direkt? ;)
|
hogy te belekötsz midnenbe:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Fegya, nekem a magas hekis tekikopással csak annyi a problémám, hogy az igazán nagyokat nem érinti. Ki lehet éppen tolni 1k hekiről 3k-ig esetleg, annak még van is értelme, mert azon a környéken még használnak tekit a játékosok, de onnan felfele már nem jelentene igazi hátrányt. Szal továbbra is a "kisorik" szívnának vele.
Személy szerint nem támogatom, hogy a kopáshatár ki legyen tolva felfele, de nem is zavarna ha így lenne. A 200 heki alatti tekiírás egy egész más tészta |
Hát ha azt akarják hogy 200 heki alatt is kopjanak a tekik én akkor azt mondom hogy 1000 heki fölött is maradjon a tekik kopásának növése...
|
Quote:
Ez egy szép kis szomszéd tehene effektus a részedről, de abba szerintem nem gondoltál bele, hogy leginkább téged fog sújtani a dolog... 3k hekin beledöglesz a kopásba, a 20k hekis orik meg röhögnek, mert eleve nem tartanak tekit... |
Egy olyan kerdesem lenne, hogy most mit is beszelunk meg:
1. 199 hekin es alatta is kopjon, mint 200 hekin 2. 200hekin se kopjon, mint 199 hekin, es alatta 3. 1 vagy 2, es 5%nal jobban kopjon nagyobb orszagoknak. Csak azert, mert nekem az 1es tetszik, a 2es nem annyira, es a 3as vegkepp nem... Csak hogy tudjam mirol van szo eppen, mit "fontolunk" meg :) Csak mert a "javaslom" nem tul egyertelmu valasztas nekem :) |
All times are GMT +1. The time now is 18:50. |