Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   lenne néhány kérdésem! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1908)

Pepa 06-27-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by csarmi (Post 105784)
Azt kérdezném, hogy ezt én látom rossszul, vagy 2 (illetve adott helyzetben minimális távú) kőrről érkező támadáshoz képtelenség szövetségessel védeni, hacsak nem tudod ELŐRE biztosan?

Mármint mire fel tudod deríteni, hogy jönnek, biztosan késő, ugye? (ha jól csinálták)

Tapasztaltabb játékosok kv előtt 3-4 mp-vel mennek ki. De vannak előjelek, ami alapján lehet számítani rá: meggömböltek, kapu van rajtad, ártóztak vagy loptak. Sokan eleve úgy csinálják, hogy hívnak át szövihelpet támadáskor. De lehet etetős támadás is, hogy csak elcsalják otthonról a seregeket. Ha látok valakit, hogy teljes sereggel nem férek be és direkt kitámadok rá, hogy kisérjen, akkor az nagy bukta lehet. Fontos iratlan szabály amit sokan nem vesznek figyelembe: HA EGY ORSZÁG ÜTHETŐ, NEM BIZTOS, HOGY MEG IS KELL ÜTNI!!

Valezius 06-27-2007 21:43

Quote:

Originally Posted by csarmi (Post 105784)
Azt kérdezném, hogy ezt én látom rossszul, vagy 2 (illetve adott helyzetben minimális távú) kőrről érkező támadáshoz képtelenség szövetségessel védeni, hacsak nem tudod ELŐRE biztosan?

Mármint mire fel tudod deríteni, hogy jönnek, biztosan késő, ugye? (ha jól csinálták)

Nem lehet minden ütést megfogni, de szembemenni visszatámadni, vagy minimalizálni a veszteségeket lehet :)

raplee 06-28-2007 00:03

Egyetertek

pepa es Valezius utolso hozzaszolasaval teljesen egyetertek es Valezius szepen erthetoen mondta h mit muszaly csinalni ha mar nem vetted eszre csak mikor mar keso...

Persze nem muszaly mindent de a minimalizalast igen, hiszen ahogy pepa jelezte lehet egy hatter tervuk is. (foleg ha szovi tamad mf-et)

Stev 06-28-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by raplee (Post 105805)
pepa es Valezius utolso hozzaszolasaval teljesen egyetertek es Valezius szepen erthetoen mondta h mit muszaly csinalni ha mar nem vetted eszre csak mikor mar keso...

Persze nem muszaly mindent de a minimalizalast igen, hiszen ahogy pepa jelezte lehet egy hatter tervuk is. (foleg ha szovi tamad mf-et)

Nem szoktam belekötni helyesírási hibákba, de legalább ne emelted volna ki, hogy a muszáj-t nem tudod helyesen leírni...:rolleyes:

raplee 06-29-2007 03:23

bocsi de azt nem is vettem eszre, szerintem mar tul kaprazott a szemem ahoz h ilyenekre figyeljek 2 utan (nalam 3 volt mar ejszaka)...
De jogos megjegyzes :rolleyes:

Princ 06-29-2007 15:52

Quote:

Originally Posted by raplee (Post 106169)
bocsi de azt nem is vettem eszre, szerintem mar tul kaprazott a szemem ahoz h ilyenekre figyeljek 2 utan (nalam 3 volt mar ejszaka)...
De jogos megjegyzes :rolleyes:

Igazán módosíthatnád a hozzászólásodat és kijavíthatnád a hibád. Régen semmi bajom nem volt ennek a szónak az írásával, de már annyiszor látom ly-nal, hogy mostanában mindig kételkedek magamban, amikor leírom. És nyithatom meg a Word-öt. :(

csofika 06-29-2007 16:14

Szerinten a hódító játék egy szép magyar játék, úgyhogy a tanyafree kevert elnevezés helyett a tanyamentes szó használat talán ildomosabb lenne. lenne.

Aki angolul akar játszani, az meg elnézhet a hódító angol nyelvű verziójába.

Bocs, csak már egy picit zavar ez a kevert zagyva nyelvezet, amit itt sokan használnak, csak azért, mert divatos

Burning 06-29-2007 16:16

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 106398)
Szerinten a hódító játék egy szép magyar játék, úgyhogy a tanyafree kevert elnevezés helyett a tanyamentes szó használat talán ildomosabb lenne. lenne.

Bocs, csak már egy picit zavar ez a kevert zagyva nyelvezet, amit itt sokan használnak, csak azért, mert divatos

használd a tanyamentes szót, nekem megteszi a tf;)

Andrew 06-29-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 106398)

de a TM rövidítés már foglalt :D:D

Synkel 06-29-2007 16:37

Most nem azér' de angolban sokkal hülyébben hangzana a tanyafree

All times are GMT +1. The time now is 11:52.