Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kat.morál változása. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1904)

Kutyuleee 07-26-2007 12:08

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 112122)
ha a kat.morálod beáll vmilyen értékre, és nincs mellette nyíl, akkor az egészen úgy marad, míg valami nem történik: a morál el nem kezdi lefele rántani, vagy felfele. nem ütünk, vagy nem ütnek...nekem ez a megfigyelésem

nem egészen, ha nincs melette nyil akkor is változhat, csak a morálváltozó nagyon alacsony, így már nyilakkal sem jelzi. de ilyenkor is csökkenhet 1-2naponta 1%-ot

Burning 07-26-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 112129)
nem egészen, ha nincs melette nyil akkor is változhat, csak a morálváltozó nagyon alacsony, így már nyilakkal sem jelzi. de ilyenkor is csökkenhet 1-2naponta 1%-ot

nekem eddig így volt...aztán egyik nap beléptem igen csak alacsonyan járt a morál és akkor zökkent ki a kat.morál is.
lehet, hogy így is változik, de nem 1% 1-2 nap alatt, szerintem legalábbis, de ha szépen kiáltunk talán Ati vagy valak aki tudja elárulja:rolleyes:

Kutyuleee 07-26-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 112133)
nekem eddig így volt...aztán egyik nap beléptem igen csak alacsonyan járt a morál és akkor zökkent ki a kat.morál is.
lehet, hogy így is változik, de nem 1% 1-2 nap alatt, szerintem legalábbis, de ha szépen kiáltunk talán Ati vagy valak aki tudja elárulja:rolleyes:

nem mondtam,hogy változnia kell, hanem,hogy nagyon kicsi a morálváltozó, ami akár lehet 0 is. a lényeg, hogy annyira pici, hogy már nyilak sem jelzik, így nagyon lassan változik.

Gaben 07-26-2007 12:18

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 112108)
Nekem általában 100%-on van.Igaz minimum 2 naponta ütök :D

Lentebbi szinteken könyebb ütni, mint fent, ráadásul nem biztos, hogy azért nem tudsz támadni, mert nem szeretnél, hanem nincs módod rá.

Gaben 07-26-2007 12:20

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 112137)
nem mondtam,hogy változnia kell, hanem,hogy nagyon kicsi a morálváltozó, ami akár lehet 0 is. a lényeg, hogy annyira pici, hogy már nyilak sem jelzik, így nagyon lassan változik.

A nyilak nekem se jelzik, csak időnként kevesebb lesz 1%-al.

Kutyuleee 07-26-2007 12:21

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 112108)
Nekem általában 100%-on van.Igaz minimum 2 naponta ütök :D

feljebb már nem fox:D

Redback 07-26-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 112142)
feljebb már nem fox:D

Elhiszem,de 5/W-ben a 250. hely körül se éri meg sok embert,mert több kat hullik el mint ammenyi lóvé bejön :D

Andrew 07-26-2007 13:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 112146)
Elhiszem,de 5/W-ben a 250. hely körül se éri meg sok embert,mert több kat hullik el mint ammenyi lóvé bejön :D

akkor foglalj földet :D:D

Synkel 07-26-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 111627)
Nekem is lassacskán kúszik lefelé a morálom :(

A lengetés elvégezhető a következő képpen is?
kitámadok 3 sereggel minimális katival (10-10 + 1-1 tábi) így elkezd zuhanni a morál lefelé, majd felfelé? Vagy ilyenkor csak leesik a sikertelen akció miatt, és max. 75 körülre kúszik fel?

Ez így ebben a formában nem működik. Ha a csatában részt vevő felek bármelyike legalább 2x olyan erős mint a másik, akkor a morál nem változik. Ezzel lehet megakadályozni, hogy a szövi varisát ismerősök olykor 2-3 sereggel támadva- és pattanva- , magas morállal ajándékozzák meg. Ilyen esetben egyik fél morálja sem változik.

Gaben 07-26-2007 18:16

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112172)
Ez így ebben a formában nem működik. Ha a csatában részt vevő felek bármelyike legalább 2x olyan erős mint a másik, akkor a morál nem változik. Ezzel lehet megakadályozni, hogy a szövi varisát ismerősök olykor 2-3 sereggel támadva- és pattanva- , magas morállal ajándékozzák meg. Ilyen esetben egyik fél morálja sem változik.

Köszönöm :)
Jó tudni, bár nekem nincsenek ismerőseim, akik ilyet művelhetnének velem :D
Ellenben, ha hasonló támadóértékkel támadok, mint amilyen az ellen védő értéke, de nem férek be, akkor felmegy?
Akkor viszont értelmesebb úgy támadni, hogy bemegyek hozzá :D

All times are GMT +1. The time now is 00:53.