![]() |
Quote:
|
A topos dolognál meg azon gondolkodtam hogy mi lenne ha a földvesztés csak a felfedezési határ felett álló országokra vonatkozna bizonyos top kör után?
Ez sztem egy elég kompromisszumos javaslat, mert az elérhetetlen országok nem maradnának fent,(Ami elvileg a cél) úgyanakkor lehetne termelni is nem csak 5k top körig, csak nem elérhetetlen magasságban. |
Quote:
De biztos van valami alapja ha te is szeretnéd hogy le 6 ökrözzenek :) |
Quote:
|
Quote:
sokkal többet árul L ha tudod hogy mit kell figyelni;) |
Karcolok valami indoklásfélét a szavazatért. Már leírtam máshol is de itt is megteszem, mióta kezd elburjánzani a fejlesztés topic nem nagyon támogatok átfogóbb változtatást. Így ezt sem. Sajnálom, konzervativ lettem : ) Ezen felül nem is igazán szimpatikus h miért itt alkotunk és nem a játékban. (Ezt a topra értem) De azért próbálkozzatok csak ; )
|
Feléleszteném a témát hátha lesz előre lépés a mai események után:( Ezeknek az ötleteknek pontosan az a lényege hogy elkerüljük az ilyen eseteket, pontosabban nem is elkerüljük inkább megelözzük. (100%os megoldást az óvszer se nyújt, mégis egy bevált módszer a védekezésre az is:D:D:D)
Amúgy a példának okáért a baráti maluszal nem valósulhatott volna meg a tegnapi esemény se... |
Quote:
|
A téma 3 másik témával összevonásra került, itt folytatódik:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=2128 |
All times are GMT +1. The time now is 17:55. |