Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Földleadás egységes ellehetetlenítése/büntetése --- > SZAVAZÁS (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1862)

Reni 06-02-2007 11:19

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 100391)
Én igazából azért nem értem ezt a szavazást, mert A-ban már jóideje macerásabb a földleadás mint lentebb, lévén a klánok létszámkülönbsége, illetve a már régen létező baráti malus elég keményen befolyásol.

Egyszererű kíváncsiság ... milyen az arány azok között akik ugyazt a csalást (földleadást) ugyanazokkal a módszerekkel szertnék megakadályozni, kevésbé hatékonnyá tenni minden csoportban, és azok között akik különbséget akarnak tenni csoport(ok) között.

Synkel 06-02-2007 11:37

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100395)
Egyszererű kíváncsiság ... milyen az arány azok között akik ugyazt a csalást (földleadást) ugyanazokkal a módszerekkel szertnék megakadályozni, kevésbé hatékonnyá tenni minden csoportban, és azok között akik különbséget akarnak tenni csoport(ok) között.

Földleadás terén senki nem akart különbséget tenni ha jól figyeltem a jksz-es topicot. Amiben lenne különbség, az a topokra vonatkozott, amit A-ra nézve én se tartok jónak, pedig nem vagyok a topjában:)

Reni 06-02-2007 11:40

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 100399)
Földleadás terén senki nem akart különbséget tenni ha jól figyeltem a jksz-es topicot. Amiben lenne különbség, az a topokra vonatkozott, amit A-ra nézve én se tartok jónak, pedig nem vagyok a topjában:)

én nem így vettem észre

Kutyuleee 06-04-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100400)
én nem így vettem észre

akkor vmit félreértettél, van 1x a 3as javaslat: a minimum föld ami megmarad újrázás után is és a baráti malusz, ez a javaslat majdnem hogy így müködik 1/A-ban, annyi hogy újrázás után nem marad meg a minimum föld... a baráti malusz pedig él ott. ezt akarjuk lejjebb is bevezetni. illetve az A-ban is bent hagyni a minimum földet (magyarul egységesen ott is mint lejjebb!!!)
emellett született 2 másik javaslat ami pedig egy másik jksz-eses problémát orvosolna, ami A-ra azért nem vonatkozik mert ott bárki bármeddig maradhat a topban hiszen az a játék teteje. Lejjebb erőteljes jksz források az óriási termelő orik (arról nem beszélve hogy mennyi jksz-el jutottak oda) , mert ha ők nem is jkszeznek, de akik utánuk indulnak igen...

Arrakis 06-04-2007 10:42

Végigolvasva.

Reni: a 3. pont leginkább sztem az A - s szabályozásból indult ki, az volt az etalonja. Mert ott a 3. pont mindhárom feltétele már teljesül, s pont az lenne a 3. pont értelme, hogy azok a dolgok egységesen vonatkozzanak minden csoportra. Vagyis a 2 - 5. szintre ugyanúgy, mint az A-ra.
Szóval vagy vmit félreértettem az olvasás során, vagy én sem értem, hogy mi a szavazás célja.

All times are GMT +1. The time now is 20:40.