Kancsendzönga |
05-28-2007 16:14 |
Quote:
Originally Posted by Princ
(Post 99289)
Az egyik gondom evvel az, hogy "szerinted". Példát mondj nekem, olyat amit te magad láttál. Amikor feljutsz 4-be, vagy korábban felírtat.
A másik pedig az, hogy ha egy ország semmi termelő épületet nem tart házon kívül, akkor nagyon lassan halad. Nincs annyi tekiíró 200 alatt, amennyi játékos. Ha lefoszt másikat, akkor meg annak kell több 'fölösleges' épületet tartania, tehát az átlagba mindenképp beleszámít.
A normális szó azért van a kérdésben, mert Hóhér ezt kiabálta. A kérdésnél lehet hogy emiatt nézte mindenki csak a saját országát (én is).
Megtennéd, hogy mondasz egy jobbat? Ami érthetőbb? ;)
|
Kíváncsi vagyok, honnan tudja vki, hogy milyen felállásból van a legtöbb,vagyis ez a bizonyos % amit kérdezel mennyi. én nem gömböztem még végig egyik csoportot sem. én csak azt tudom mondani, hogy szerintem, mert láttam már olyan élőhalottat, ami varit tart, láttam már hadis félelfet. mondjuk 5ben nagyon sok ország ilyen érdekes, mégsem mondanám, hogy az a normális, pedig van annyi belőle, hogy a te megfogalmazásofd szerint az legyen. sztem kétkülön dologról beszélünk, szal ninvcs értelme ezen rágódni:) egyébként meg mindenkinek a magán ügye, hogy mennyit tart és kész. valakinek az volt a véleménye, hogy ennyit-és-ennyit. Ez van. Szerinted tévedett.
te ha jólértem azt kérdezed, hogy ha az összes óriás hadis éplistát összevetjük és mindegyiket beletesszük az egyik kategóriába (45%, 50%, 55%, 60%,...) akkor melyikből lenne a legtöbb? (sztem ez érthetőbb, mint a normális. igaz, a normális az csak egy szó, de már így is rengeteg szót pazaroltunk egy tulajdonképpen nem annyira fontos témára). én a magam részéről befejeztem. Persze lehet, hogy nincs igazam, csak akkor sose vitatkoznék, ha ez tartana vissza:D.
|