Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Egy gyűrű mind felett... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=183)

Senki 02-07-2006 18:03

hát még mindig senki sem győzött meg.... Valahogy nekem mostanáig furcsa Gandalf mória beli kalandja... fene se érti ezeket a mágusokat! ;)
De Gimli akkor is a legjobb karakter... csak azt sajnálom hogy olyan kajla szemű a filmben... a könyvben mintha nem lenne említés erről! :D

Mona 02-07-2006 18:04

Igazat adok neked, a könyv a legjobb :)
Én a könyvet olvastam először, és utánna pár évvel késöbb ugye jött a film.
De mit vártál? Azt nem tudja vissza adni, ami a könyvben le van írva:)
De azért én kellemesen csalódtam, mikor megláttam az első részben a házaikat ( Babólyuk ). Olvasáskor vmi ilyent képzeltem én is el.
Lehet hogy más mint a könyv, de akkor is naon jó a maga nemében :p

Davalon 02-07-2006 18:04

Quote:

Originally Posted by Senki
hát még mindig senki sme győzött meg.... Valahogy nekem mostanáig furcsa Gandalf mória beli kalandja...
De Gimli akkor is a legjobb fej... csak azt sajnálom hogy olyan kajlaszmű a filmben... a könyvben mintha nem lenne említés erről! :D

A második részben nagyon fájlalom, hogy Gimliből egy Humor Haroldot csináltak...

Senki 02-07-2006 18:06

Quote:

Originally Posted by Davalon
A második részben nagyon fájlalom, hogy Gimliből egy Humor Haroldot csináltak...

én a könyvbelire gondolok végig.. a film valahogy furcsa nekem... túl sok helyen mert változtatni a könyvhöz képest...

Half 02-07-2006 18:07

Quote:

Théoden is tudta, hogy az ellenfél sokkal erősebb. Trufa is tudta, hogy a nazgúlról leszálló, irdatlan láncos buzogányt forgató (brutál uwelita fegyver!:D ) boszorkánymester erősebb mint ő, a rohani lovasok is tudták, hogy az olifántok erősebbek mint ők... satöbbi.

nah ihgen. és itt jön a lényeg. nekik nem volt választásuk:D, de te azt mondtad Gandalf önszántból esett a Balrog után:D, ami persze nem igaz. Mert minek pazarolta volna az erejét a többieknek viszont a hazájuk/életük mult ezen.

Davalon 02-07-2006 18:07

Quote:

Originally Posted by Senki
én a könyvbelire gondolok végig.. a film valahogy furcsa nekem... túl sok helyen mert változtatni a könyvhöz képest...

Főleg a 2. igen.

Mona 02-07-2006 18:07

Az lett volna a furcsa, ha a könyvet adják le egy az egyben :p

Davalon 02-07-2006 18:08

Half, Frodónak is szüksége lett volna Gandalfra maga mellett, még sem ment vele az öreg.

Senki 02-07-2006 18:10

Quote:

Half, Frodónak is szüksége lett volna Gandalfra maga mellett, még sem ment vele az öreg.

talán két töpszli hobbitra kevésbé figyel fel az a sok batár ork, mint egy mágusra nem? :D

Davalon 02-07-2006 18:10

Théoden is önszántából segített. A kis hobbit is.
A balrog nem lógott Gandalfon, mikor az öreg leesett. Ez van. :) És tartom, hogy leakarta győzni. Korábabn említettek miatt.

All times are GMT +1. The time now is 08:42.