![]() |
Quote:
Ne haragudj, de kinevetteted magad! Részemről vita befejezve. Csak zavart, hogy folyamatosan tobzódsz itt a fórumon és tudom, hogy te sem vagy teljesen egyenes.Elnézést, hogy itt "legyezgettem a hiúságom". Legyezgessük akkor a tiedet. Úgy sajnállak! Cuna báci gonocat mondott? Verjük el a fenekét! (Elnézést mindenkitől,de allergiás vagyok arra, hogy hazugnak neveznek) |
Quote:
Van aki szerint normális az ilyen reakció??? |
Quote:
Ezt felénk úgy hívják a valóság elferdítése. Bár azt sem értem, hogy miért tartozik egy volt szövetségbeni nézeteltérés ehez a témához??? Ennek max egy oka lehet, és pedig az hogy szeretnék ezzel megkérdőjelezni a szavahihetőségem. Nos ez nem fog menni mert a szóban forgó leveleket elküldtem az illetékes helyre, és már most leszögezem a gyengébbek kedvéért, hogy nem sírás miatt, hanem mert Ati ezt tanácsolta. A másik ami miat szintén nem fog menni, hogy ezt a topicot nem azért hoztam létre hogy az én személyes problémám kivesézve igazságszolgáltatást kérjek, hanem mert szerettem volna egyrészt rávilágítani arra, hogy a játék nagyon eldurvult. Másrészt pedig szerettem volna egy olyan helyet ahol legalább az ember kibeszélheti ezeket a sérelmeiket és nem a játékba próbáljuk levezetni az indulataink. |
Quote:
Kevés vagy te ahoz hogy engem cikizz. |
Quote:
Jogos! Én is épp azt mondom, hogy tisztázni kell a dolgokat! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Azzal ne foglalkozz, hogy mit írt, nyilván azért csinálta, mert látta, hogy szét tudod szedni az oriját. Egyesek látva a veszteséget már csak beszólogatni tudnak :D. Mások meg tanulnak a saját hibáikból. Nem midegy, ki melyik csoportba tartozik. Én már volt, hogy egy támadómtól kaptam végülis segítséget, mert felhívta a figyelmemet hogy mi a gyengéje az orimnak. |
Quote:
Na ezeket nem is a vita folytatásának szántam, hiszen nem is teszek emkítést semmi vita dologról, csak azért írtam le hogy gongold át ha én bár kit is ki akartam volna használni a játék során akkor vajon miért töröltem volna az orim és miért léptem volna ki nyomtalanul??? Látod semmi érdek nem fűzött ahoz amire megpróbáltál célozgatni. Mint sokszor leírtam nekem ez egy kedves játék és nem több. Én nem feszegettem a kettőnk közt lezajlott eseményeket sem mert nem tartottam másnak mint egy apró összezördülésnek a játékban. Te azonban nem birtad lenyelni és megpróbáltál most visszavágni ennyi idő után. Sajnálom hogy ez ilyen mély nyomot hagyott benned, hogy te mint öreg bölcs nem tudtad érvényesíteni az akaratod egy tini lány felett. Bocsi, de én ilyen vagyok, hogy van önnáló akaratom és nem akarom másokra rákényszeríteni hanem inkább hagyom a dolgot. Bocsi még egyszer...:D |
Szerintem az élet még sok ennél sokkal durvább dolgot tartogat.
Szóval ezen fenn akadni, elég csacskaság. Ha pl: teszem azt én vagyok az ellenfeled, te meg lelopod a pénzem. Erre írok, hogy te csóró... bla bla bla. Ennek már ne haragudj, de köze nincs a sértéshez. És ha már magamból indulok ki, márpedig én nem tudtam, hogy ez történt veled, nyilván más se tudja. Erről nem kell tudnia az egész Magyarországnak. Attól hogy te sok fórumon beszélsz erről... Szóval inkább csak véletlen egybeesés, amit te túlragozol. De majd érdekelne, hogy Ati hogy döntött ez ügyben. Bár valahogy sejtem... |
Quote:
Egyébként most is ütjük egymást:D Nekem örömet nyujt hogy van kivel játszanom:D Mindig is szerettem az ilyen stratégiai játékokat. Ha rákaptam egyre akkor azt addig játszottam amíg még állmomba is kívülről fújtam minden apró részletét:) |
All times are GMT +1. The time now is 03:51. |