Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Sakkverseny időpontja (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=178)

Szigibabe 02-19-2006 20:13

igeretemhez hiven el is kezdtem a gyakorlast... 30-bol 31-szer kaptam ki... de nem adom fel!!! :D

director 02-19-2006 20:20

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
igeretemhez hiven el is kezdtem a gyakorlast... 30-bol 31-szer kaptam ki... de nem adom fel!!! :D

na, a lényeg hogy megőrizted az optimizmusod ;)
próbálj meg olyan ellenfeleket keresni, akiknek az ertekszama kb megegyezik a tieddel.

Szigibabe 02-19-2006 20:24

Quote:

Originally Posted by director
na, a lényeg hogy megőrizted az optimizmusod ;)
próbálj meg olyan ellenfeleket keresni, akiknek az ertekszama kb megegyezik a tieddel.

hihi, ez jo... orulok hogy egyaltalan rajottem, hogyan lehet ellenfelet talalni... de pl fogalmam sincs, mennyi az ertekszamom (bar szerintem vagy a nulla vagy a minuszok kozott lehet valahol :))

director 02-19-2006 20:30

Quote:

hihi, ez jo... orulok hogy egyaltalan rajottem, hogyan lehet ellenfelet talalni... de pl fogalmam sincs, mennyi az ertekszamom (bar szerintem vagy a nulla vagy a minuszok kozott lehet valahol :))

ha beirod, hogy: finger szigibabe, vagy azt hogy stat szigibabe, akkor megtudsz pár dolgot:)
egyébként most a blitz (=schnell) ratinged (=ertekszam, = elo) 1357

Szigibabe 02-19-2006 21:31

Quote:

Originally Posted by director
ha beirod, hogy: finger szigibabe, vagy azt hogy stat szigibabe, akkor megtudsz pár dolgot:)
egyébként most a blitz (=schnell) ratinged (=ertekszam, = elo) 1357

koszi, director, ki is probaltam... azota az ertekem mar csak 12xx valamennyi... :D de most mar legalabb tudom nezni :)

gescs 02-20-2006 10:47

Nem tudom igazán, hogy lenne-e rá elegendő jelentkező, de egy kérdést megér:

Szóval ha valamikor munkaidőben rendeződne a hétvégihez hasonló schnellverseny, akkoris összegyülnénk annyian, hogy érdemes legyen leülni? Ugyanis egy délkörül indított versenyen már én is jobban részt tudnék venni.

director 02-20-2006 11:09

Quote:

Originally Posted by gescs
Nem tudom igazán, hogy lenne-e rá elegendő jelentkező, de egy kérdést megér:
Szóval ha valamikor munkaidőben rendeződne a hétvégihez hasonló schnellverseny, akkoris összegyülnénk annyian, hogy érdemes legyen leülni? Ugyanis egy délkörül indított versenyen már én is jobban részt tudnék venni.

dél körül nekem max kedden jó, akkor is kb olyan 13tól inkább.. ha az megfelelne:)

de persze lehet máskor is, ha Remedy ráér.. de ezt már akkor vele beszéld meg:)

Remedy 02-20-2006 13:22

Quote:

koszi, director, ki is probaltam... azota az ertekem mar csak 12xx valamennyi... :D de most mar legalabb tudom nezni :)

mivel sajat magarol akar infot kerni eleg egy "f" betut is beirnia vagy azt hogy "sta" :D
munkadioben szerintem kevesen lennenk, en legalabbis senkit nem latok itt :O

director 02-28-2006 20:38

hamarosan lesz megint egy ilyen verseny, a lenti szabályokkal.
lehet hogy már most szombaton.. de az is lehet hogy a következőn. nem, az nem lehet, legalábbis nekem nem jó:). esetleg azután. vagy nem.
(de egyszerűen leírtam)

director 03-03-2006 23:54

öö, hát van olyan aki szeretne ma 18tól játszani versenyt?:) nem biztos hogy megoldható.. én legalábbis nem tudok menni.. de attól még lehet verseny, egyeztessetek remedy-vel:)

All times are GMT +1. The time now is 13:15.