Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Fórum regisztráció nehezítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1777)

BimmBimm 05-06-2007 20:24

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 93042)
Szerintem meg egyszerűen csak a felvetett javaslatokat kell korlátozni...
először az adminnak kéne megírni az ötletet, és ha ő engedélyezi, akkor mehet a topic nyitás, ha nem engedi, nem lehet topicot nyitni...
de mehet ez a többi témában is...

szerintem...
engem is zavar néha a sok értelmetlen topic...

Akkor az adminnak ugyanannyi dolga volna mint most, mert most is abból áll, hogy megmondja hogy ilyen már volt vagy hogy miért hülyeség és lezárja. Az lenne a jó ha valahogy szűrni lehetne hogy hatszor ne nyissák meg ugyan azt a topikot főleg ha marhaság.

Kutyuleee 05-06-2007 20:25

Quote:

Originally Posted by Silence (Post 93040)
De viszont, ha korlátoznánk a topiknyitók körét lehet, hogy így kizárnánk olyanokat is, akik ha még véletlenül is, de jó témát vetnének fel, vagy ötletet adnának. Ezért gondolom úgy, hogy mindenki sajátmaga szelektáljon, még ha macerás is. :o

Quote:

először az adminnak kéne megírni az ötletet, és ha ő engedélyezi, akkor mehet a topic nyitás, ha nem engedi, nem lehet topicot nyitni...

szerintem...

ezt mondtam én is, hogy nem jelenik meg a topic amig admin nem engedélyezi:D ha nem hülyeség, akkor bármekkora kezdő irhatja úgyis megjelenik:D

Zsáni 05-06-2007 20:25

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 93044)
Akkor az adminnak ugyanannyi dolga volna mint most, mert most is abból áll, hogy megmondja hogy ilyen már volt vagy hogy miért hülyeség és lezárja. Az lenne a jó ha valahogy szűrni lehetne hogy hatszor ne nyissák meg ugyan azt a topikot főleg ha marhaság.

ha más címet adnak neki, nem lehet szűrni, márpedig....
szerintem jelenleg nem is az a célja az ötlet felvetésének, hogy az adminnak kevesebb munkája legyen...már bocsi :)
hanem, hogy kevesebb olyan topic legyen, ami már van, vagy ami iszonyat butaság...
priviben leírja valaki az ötletet, és az csak egy gömb Atinak, hogy törölje...

Zsáni 05-06-2007 20:26

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 93045)
ezt mondtam én is, hogy nem jelenik meg a topic amig admin nem engedélyezi:D ha nem hülyeség, akkor bármekkora kezdő irhatja úgyis megjelenik:D

ezzel az a baj, hogy szerintem kár a topic megcsinálásával fáradni, és bonyolultabb is, mint egy privi :)

BimmBimm 05-06-2007 20:27

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 93046)
ha más címet adnak neki, nem lehet szűrni, márpedig....
szerintem jelenleg nem is az a célja az ötlet felvetésének, hogy az adminnak kevesebb munkája legyen...már bocsi :)
hanem, hogy kevesebb olyan topic legyen, ami már van, vagy ami iszonyat butaság...
priviben leírja valaki az ötletet, és az csak egy gömb Atinak, hogy törölje...

Igaz, csak mindig megy a sírás a hülyeségeknél hogy Ati biztos örülni fog annak hogy plussz munkád ad neki x vagy y.

Cassandra 05-06-2007 20:27

Quote:

szerintem...

Igazából ezzel Atiéknak is pluszmunkát adsz és bizonyos mértékben hosszútávon az ő tehermentesítésük is cél lenne. Hisz amíg kukázni kell a lomok között, addig Ati se tud érdemben hozzászólni az arra érdemes témákhoz, szerintem, de ez csak az én véleményem.

Zsáni 05-06-2007 20:28

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 93048)
Igaz, csak mindig megy a sírás a hülyeségeknél hogy Atin biztos örülni fog annak hogy plussz munkád ad neki x vagy y.

de ez nem plusz munka...
az is munka, hogy a topicot törli, szerintem kevesebb munka visszaírni, hogy nem, és törölni a privit :)

Kutyuleee 05-06-2007 20:28

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 93047)
ezzel az a baj, hogy szerintem kár a topic megcsinálásával fáradni, és bonyolultabb is, mint egy privi :)

de ha leirja priviben egy tömör verziót akkor 2x kell fáradnia, mert egyszer az ötlet egyszer a topic, és az adminnak is több a meló, szal hülyeség így sztem.

Zsáni 05-06-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 93051)
de ha leirja priviben egy tömör verziót akkor 2x kell fáradnia, mert egyszer az ötlet egyszer a topic, és az adminnak is több a meló, szal hülyeség így sztem.

hát az ember meg fáradjon kétszer, ha valami fontosat akar :p
ha erre nem ér rá...

Zsáni 05-06-2007 20:30

Mondja már meg valaki, hogy ebben Atinak mi a plusz munka?
mert ha nyithat valaki topicot, és azt írja vissza, igen, akkor a delikvens megnyitja a topicot, és kész...
nem kell neki válaszolnia minden topicban...

All times are GMT +1. The time now is 09:03.