Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Komikus sorozatok...avagy ki min kacag a legjobban :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=176)

Dr Rozi rendel 11-14-2007 10:16

Nemtudom miért, de az ilyenfajta humortól, mint a rémrendes... borsózik a hátam... dehát ez van :)
Amiben szerintem jó kis beszólások vannak, és jó szöveg, azok a Disney rajzfilmek :)
Kedvencem a Madagascar :) állatijó:D

Deni 08-31-2008 10:04

Ajánlom mindenki szíves figyelmébe a The Big Bang Theory című sorozatot. Sitcom a jobbik fajtából, ami 4 tipikus kockáról és egy szőke lányzóról szól :rolleyes:

Ati 08-31-2008 18:26

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 188861)
Ajánlom mindenki szíves figyelmébe a The Big Bang Theory című sorozatot. Sitcom a jobbik fajtából, ami 4 tipikus kockáról és egy szőke lányzóról szól :rolleyes:

Csak megerősíteni tudom, nagyon aranyos kis sorozat. :)

Andrew 08-31-2008 18:33

Esetleg valaki ismeri a Rowan Atkinson féle Fekete viperát? Angolul Black Adder. Több órányi cinikus humor :D:D

Pali papa 08-31-2008 18:36

Szoktál torrentezni?

Ati 08-31-2008 18:41

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 188898)
Esetleg valaki ismeri a Rowan Atkinson féle Fekete viperát? Angolul Black Adder. Több órányi cinikus humor :D:D

Sokan istenítik, én csak az első részt láttam, de az annyira nem jött nekem be. Pedig Mr. Bean stílusát kedvelem. :)

Pali papa 08-31-2008 18:43

Nem nagyon merek megszólalni, mert nekem egy másfajta sorozat tetszik.
Angolul The Nanny a címe, magyarul is fut A Dadus néven...
Normál sitcom, de nekem nagyon bejön. Nem olyan mint a Married with Children, mert nem ábrázol olyan cinikusan. Persze itt is van akit útálni lehet, és akit szeretni, de hát erről szól ez a műsorfajta...

Stev 08-31-2008 19:48

Jaja, az is kellemes sorozat. Néha csípem csak el, de akkor jókat mulatok rajta.

Grabi 09-01-2008 00:05

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 188861)

én azt hittem, hogy a miért éppen alaszka után nem találok olyan sorozatot, aminek megvan a bája és a kedvessége, szellemes, de se nem obszcén, se nem bugyuta. és igen, ez az :)

Ati 09-01-2008 08:17

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 188939)
én azt hittem, hogy a miért éppen alaszka után nem találok olyan sorozatot, aminek megvan a bája és a kedvessége, szellemes, de se nem obszcén, se nem bugyuta. és igen, ez az :)

A miért éppen alaszka az jó sorozat? Én a legelső részét láttam, de hihetetlenül rossz kezdésnek tartottam a "ha nem maradsz itt, akkor megkereslek bárhol is vagy, és megöllek" kezdést, így nem folytattam.

All times are GMT +1. The time now is 15:00.