![]() |
Quote:
|
támogatom én is a kezdeti klánvédelmet.
lehet, hogy sokan nem fognak egyetérteni velem, de szerintem ha új klán alakul, akkor attól függetlenül, hogy a tagok védelem alatt állnak-e vagy sem, 24 körig klánilag ne legyen támadható, és az új klán se indíthasson támadást. eléggé abszurdnak tűnik az a dolog, hogy az egyik körben ránézek a pontlistára, minden rendben, és másfél óra múlva beüt egy, addig teljesen ismeretlen klán... jelenleg rendesen meg tudja tervezni előre 1 'nagy' klán tagja, hogy kiépít egy lehetetlen orit, amivel bármelyik klánt meg tudja ütni, a társai teletápolják zsével, csinál egy egyszemélyest, majd szétcsap a mit sem sejtő kisklánok között... ezzel a klánvédelemmel a kisklánok is észrevehetik, hogy mi készülődik, és nekik is lenne idejük felkészülni a lehetőségekre. a 24 körös kezdeti klánvédelem meg orvosolná az eredeti problémát is. így egyszerre fel tud lépni egy egész szövi a B-ből; nem kellene cselezni, és aggódni a kísérhetetlen klántámadások miatt. |
egy órád volt, hogy a ráállást észre vedd ill. hogy egy új klán született. ezen nem hiszem h változtatni kéne. minden klánnak legalább egy teljes órája van, hogy felkészüljön a támadásra és esetleg szembe menjen. ha ezt nem akarja vagy nem tudja kihasználni az az ő baja.
teljesen másról szólt a topic. arról, hogy frissen feljött ország, aki a Bs viszonyokhoz szokott ne kerüljön hátrányba az A-ban játszo esetleg TF klánok ellen. amit pedig te mesélsz, az már régen így megy az A-ban. fellép kap pénzt tápos klántól, kimegy egyfősbe és üt. lehet nem szeretni, de ez már bevett szokás |
Quote:
ha 1 nagy ori veszi az áldozatot, hogy csinál egy egyszemélyest, akkor vállalja azt is, hogy 24 körig ne tudjon klánilag támadni... nagyon igazságtalan ez a része jelenleg ebben a formában. és ha jól tudom, a topic címe: 1A kezdeti klánvédelem. és igen, átolvastam a hozzászólásokat, támogattam a javaslatot, egy kibővítéssel. |
Quote:
|
Az eredeti javaslatot támogattam, ezt a kiegészítést viszont nem. Mi többször játszottuk el ezt a kisklánt-témát, holott nem voltunk mi se nagyok, se gazdagok. Nem olyan egyszerű a dolog, hogy kimegyek kis klánba, és szétverem a nálam kisebbeket... Rengeteg pénz, föld, szervezés és aktivitás kell hozzá. Ha én merem vállalni az ezzel járó kockázatot, akkor legalább annyit kapjak cserébe, hogy amikor a klánom megalakul mehessek támadni, ne lilán villogjak a pontlistán hirdetve, hogy akcióba kezdtem, figyeljetek rám, nemsokára beverhettek!
Egy órád van észrevenni, hogy rádálltak, ha nem elég, akkor tarts benn védelmet. Ha feltöltött barakkokkal se fogod meg, akkor miből gondolod, hogy 24 kör múlva megállítanád? |
Quote:
|
Miért nem lehet piacolási lehetőséget adni a frissen fellépett országoknak? Evvel meg lenne oldva a probléma...
|
Quote:
|
De akkor az elsö kv után lehessen piacolni
|
All times are GMT +1. The time now is 01:04. |