Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hadis Törpök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1733)

Andrew 06-28-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 105932)
alap hogy arra

ez esetben nem olvastad el amit beidézett :)

Kós00792 06-28-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 105934)
ez esetben nem olvastad el amit beidézett :)

V csak nem tok fogalmazni és olvasni :p

Tyborrex 08-14-2007 11:04

Én mostanság kezdtem újra egy év szünet után, anno törpivel kezdtem, aztán mentem is vele egy darabig, de 4.csop top30%-ba abbamaradt a lelkesedés!
Azóta se tudtam elszakadni, most még védett vok, de ismét törp!
5/x en sztem megéri hadis """termelő""" törpinek lenni:
személy szerint a fegyverre feküdtem rá 5000/egység ára miatt, agyag télleg nem kell, kő az kéne, fa is annyi amennyi saját építéshez, fém meg pont h fedezze a kovácsokat.
Felállásról csak annyit, h elit-íjjat tervezek, közepes varival, sok tolival, hogy a tekizéseket mérsékeljem, remélem beválik, már csak jó csapattársak kellenek!

BigPi 08-14-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Tyborrex (Post 117487)
személy szerint a fegyverre feküdtem rá 5000/egység ára miatt, agyag télleg nem kell, kő az kéne, fa is annyi amennyi saját építéshez, fém meg pont h fedezze a kovácsokat.

Inkább katonát képez arra nagyobb az igyény. Ez a fegyverár jelenleg egy kirívó eset hosszú távon nem fogja tartani magát. Az X-esek tudják ezt.

Cyby_ 08-19-2007 11:23

feygo gyártással egy a baj 5ös csopiba sok kis kezdö ori kirakja olcson és magas áron nem birod tartani/nem vesznek annyit meg h termelj értelmes keresetet!

csofika 08-19-2007 12:29

Fél éve kezdtem hódítózni, de körülbelül egy hónapja próbáltam ki a törpit, és megdöbbentem milyen jól lehet vele haladni. Körülbelül kétszer gyorsabb, mint bármilyen faj.

Nyersanyagot az 5-ös és 4-es szinten még eladásra nem igazán érdemes termelni, inkább csak a felsőbb szinteken.

A hadis törpével az a baj, hogy ha megfelelő mennyiségű támadó egységeket akarunk tartani, akkor kevesebb tolit és varit tudunk, ami a védelmünket nagymértékben lecsökkenti.

Ha azonban a tekilopásokat nyersi termeléssel ellensúlyozni tudjuk, akkor érdemes nagy számú támadóegységet képezni. Legközelebb kipróbálom az ilyen, támadó beállítottságú törpét is.

A kérdésem az lenne, hogy 1/A szinten vannak-e törpék, illetve milyen felállású törpével érdemes nyomni? Át kell-e majd építenem a jelenlegi íj/toli/vari felállású törpömet.

A segítséget előre is köszi.

Remedy 08-19-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 118705)
Fél éve kezdtem hódítózni, de körülbelül egy hónapja próbáltam ki a törpit, és megdöbbentem milyen jól lehet vele haladni. Körülbelül kétszer gyorsabb, mint bármilyen faj.

Nyersanyagot az 5-ös és 4-es szinten még eladásra nem igazán érdemes termelni, inkább csak a felsőbb szinteken.

A hadis törpével az a baj, hogy ha megfelelő mennyiségű támadó egységeket akarunk tartani, akkor kevesebb tolit és varit tudunk, ami a védelmünket nagymértékben lecsökkenti.

Ha azonban a tekilopásokat nyersi termeléssel ellensúlyozni tudjuk, akkor érdemes nagy számú támadóegységet képezni. Legközelebb kipróbálom az ilyen, támadó beállítottságú törpét is.

A kérdésem az lenne, hogy 1/A szinten vannak-e törpék, illetve milyen felállású törpével érdemes nyomni? Át kell-e majd építenem a jelenlegi íj/toli/vari felállású törpömet.

A segítséget előre is köszi.

Ha en most az 1/A-ban torpe lennek, akkor legalabb 60%++ barakk 10% tornyos torpe lennek, banya es tanya nelkul...

Kocsma max bontashoz, templom csak annyi hogy stabil legyen a vedelem es a verszomj...

Felutnem magam, amig lehet, es varnek a valtozasra :) Persze rizikos, mert mi van, ha nem jon... :)

Tyborrex 08-27-2007 11:15

Quote:

Originally Posted by Tyborrex (Post 117487)
Én mostanság kezdtem újra egy év szünet után, anno törpivel kezdtem, aztán mentem is vele egy darabig, de 4.csop top30%-ba abbamaradt a lelkesedés!
Azóta se tudtam elszakadni, most még védett vok, de ismét törp!
5/x en sztem megéri hadis """termelő""" törpinek lenni:
Felállásról csak annyit, h elit-íjjat tervezek, közepes varival, sok tolival, hogy a tekizéseket mérsékeljem, remélem beválik, már csak jó csapattársak kellenek!

Na a fegyverár télleg nem tartotta magát!Le is kaptam minden bányát...kovács az maradt. MOst vhogy így állok:
Föld: 248 hektár
Íjász: 1.000(toronyban)
Elit: 3.500
Varázsló: 1.550
Tolvaj: 2.600
Faj: Törpe

Na? ez már ér vmit mint törp hadis ennyi hekin? Nem akartam még több adatot kiadni, ebből aki akar kiszámolhat mindent szinte
UI:pár dolgot kivettem mert még beazonosítanak

Tyborrex 08-29-2007 19:55

Egy új kérdés merült fel bennem amiben még én is bizonytalan vagyok!
Most ugye aki visszaolvas rájön h hadis-tolis törpe vok, 600 hekin szintlépésnél 3k íjj 9k elit 3,5k vari és 7k toli a terv
Namost ha váltanék törpéről és szeretnék hadi-toli maradni melyik faj még az alkalmas? Gnóm?
Vagy egyszerűen legyek óriás és épüljek át hadi-varivá?
Tehát végülis a kérdés: törpön kívül mivel játszható még jól a hadi-toli?

Burning 08-29-2007 19:58

Quote:

Originally Posted by Tyborrex (Post 121290)
Egy új kérdés merült fel bennem amiben még én is bizonytalan vagyok!
Most ugye aki visszaolvas rájön h hadis-tolis törpe vok, 600 hekin szintlépésnél 3k íjj 9k elit 3,5k vari és 7k toli a terv
Namost ha váltanék törpéről és szeretnék hadi-toli maradni melyik faj még az alkalmas? Gnóm?
Vagy egyszerűen legyek óriás és épüljek át hadi-varivá?
Tehát végülis a kérdés: törpön kívül mivel játszható még jól a hadi-toli?

gnóm is jó lehet toli-hadinak...

All times are GMT +1. The time now is 00:40.