![]() |
Quote:
Az első orim tulképpen fajnélkül múlt ki. Elfelejtettem a jelszót, az e-mail címem meg elmúlt. Azt lettem Orjás. Akkor szemcsi még nem volt. Asszem az az ori bőven 5 számjegyes volt még... :) |
Nekem az 1. orim elf volt tolvaj személyiséggel, jól is ment 1 ideig csak elkezdték lopni a tekiket és 1-ből töröltem.
|
Én először fél-elfel,de csak azért,mert nem olvastam a súgót.
Most legjobban a törpe,a gnóm és az élőhalott jött be. |
Sziasztok!:)
Azok a topicok amiket én nyitottam nem szoktak túl sikeresek lenni.:o De úgy látom, hogy ide írosgattok rendesen, csak így tovább:D Ja igen az én első orim ember-varázsló volt. Az elején 500 pacival vakon ütösgettem:) No hát igen elég amatőr voltam. |
Én törpe túlélő voltam, arra volt jó hogy megtanuljam hogy tekercset ne tartsak mert úgyis ellopják meghogy ne varázslókból legyen a legtöbb. Meg rájöttem hogy nem jó tartani támadókat meg védőket. Feljutottam vele a topba ott szétloptak rendesen, emiatt töröltem és gnóm tudósra váltottam, amiről majd a 4/n-ben emberre váltottam, amit egy szövi szétszedett mert kitekitem az egyik tagot :mad:
|
Az első orim, szerintem ezt néhányan tudják elf volt, és az elején párszor töröltem és újragondoltam. Azóta van egy óriás, de megvallom őszintén nekem az elf a legkedvesebb. Talán mert ez volt az első? :) Na és a lényeg, hogy ez az ori már a maluszok után vagy közben született már nem emlékszem és nagyon szeretek vele játszani. :)
|
én az elsőt hallásra választottam, meg szimpatikusságra, ezért ember tábornok volt:D
|
Hát én ork varázsló voltam:) Most lehet nyugodtan röhögni::))) De azt az orit tötöltem:) Miért is??
|
Quote:
Talán ,mert volt másik orid is és nem volt összekötve. Vagy nem tom. Miért kéne röhögni? |
élőhalott voltam.
nem kellett sokat gondolkodni éjjel kimentem s vártam reggel s remegve néztem az eseménylistát van-e benne piros:) |
All times are GMT +1. The time now is 10:10. |