![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A piacot is raktárnak használja mindenki aki komolyan foglalkozik a játékkal, mégsem gondolkodunk érdemi könnyítéseken vele kapcsolatban. |
Quote:
|
Quote:
De én továbbra is azt mondom nem kéne tovább gyorsítani a lopási procedúrát. Most visszanéztem a délutáni eseménylistámat, a sima lopkodást 4mp-nként rögzítette, a F5;Enter kombóst 2mp-nként. Ha most csak egy kattintás az egérrel a köv. akció, az 1mp-en belüli eredményt jelent, ami négyszer olyan gyors mint a jelenlegi mód. |
Quote:
|
Quote:
2007-04-24 00:27:44 xxx (#00000) Sikerült 33.289 aranyat lopni. 2007-04-24 00:27:43 xxx (#00000) Sikerült 34.253 aranyat lopni. 2007-04-24 00:27:42 xxx (#00000) Sikerült 35.246 aranyat lopni. ne a zsákmányt nézzétek csak kipróbáltam a legközelebbi hullán hogy milyen gyors... amúgy firefoxal backspace-katt páros:D |
Grat! Azt a gyorsbillentyűt nem tudom most megnézni!:D
|
őőőő
Uraim, csak nekem tunik ugy, hogy ez mar gyakorlatilag megvalosithato, megfelelo bongeszovel, tehat valami olyan ellen hadakoztok, ami MAR bennevan a jatekban, csak eddig felsem tunt? de ezekutan biztosan sokkal masabb lenne a helyzet... :rolleyes:
es ha mar ez igyvan, akkor miert fajna az, hogy nem bekszpesz-enter kombot kellene alkalmazni, hanem egy gombot nyomogatni? Nekunk semmibe nemkerulne, hogy aza gomb odakeruljon, igaz gondolom igenyel egy kis programozast, de az nem a jatekosok dolga... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:48. |