Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   A karavánok megnézése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1712)

Ati 06-14-2007 11:09

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 103087)
jah,amikor beírja,hogy kér valamit,akkor később 5-10 másodperces csúszásokkal beírjuk,hogy elküldve:)...és akkor nemtudtuk,hogy a másik is elküldte,és kommunikáltunk is:)...

Ezen abszolút nem segít, ha látod, hogy ki mit küld..... Ugyanúgy azt fogod látni, hogy senki nem küld semmit, nosza akkor küldjek cuccokat, és mire elküldöd, a töbiek is elküldték már.

laci 06-14-2007 11:10

Quote:

Originally Posted by laci (Post 103089)
Hát ez pech... de ugyanígy az is előfordulhat, hogy kér valamit, és egyszerre külditek a karavánokat, és csak utána veszitek észre. Ugyanott vagytok, mint a fórummal.

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 103090)
És ha ez bevezetésre kerüll, akkor nem állhat elő ugyanez?
Mindhárman megnézitek, hogy megy-e karaván, nem megy. A következő pillanatban már 3is ;)

Előbb utóbb az ember csak megtanulja, hogyan kell megbeszélni a karaván küldést ;)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 103091)
Ezen abszolút nem segít, ha látod, hogy ki mit küld..... Ugyanúgy azt fogod látni, hogy senki nem küld semmit, nosza akkor küldjek cuccokat, és mire elküldöd, a töbiek is elküldték már.

2 perc alatt 3-an elmondtuk ugyanazt :D

Dus 06-14-2007 11:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 103091)

hmm...ebben van igazság:)...de akkor ha oda rakjuk be ahol elküldjük,akkor,hogyha valaki 10 mp vel hamarabb elküldte mint én akkor látom,hogy ő már küldött,de ha nem lenne akkor nem mennék vissza fórumra megnézni,és úgy megint a karavánhoz...remélem érthetően írtam le:D...ha nem akkor leíromleírom jobba:D

sasa 06-14-2007 11:25

Ha csak annyiból áll a kommunikáció, hogy "He, küldj már bálát, mert éhezek!" akkor simán lehet karaván ütközés. (Mondjuk általában csak egy szövi termel gabonát, vagy egy se. :) 5 piac meg sokmindenre elég...)

Lehet célzottan is kérni. pl. X kéne 1000 fegyver, látom most nagyon nálad már kifele folyik a raktárból. Ilyenkor a másik minek küldene karavánt? Annak nem lenne értelme.
Ha mindenki fent van, akkor meg nem kell kapkodni (csak néha :D). fél perc alatt lehet egyeztetni, hogy ki kinek és mit küld. Szóval nekem nem létfontosságú ez az újítás.

laci 06-14-2007 11:38

Quote:

Originally Posted by sasa (Post 103095)
...Szóval nekem nem létfontosságú ez az újítás.

Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy senkinek nem létfontosságú a dolog. Kényelmi funkció, semmi több. Ha lesz ilyen, jó, ha nem, akkor is.

sasa 06-14-2007 11:40

Quote:

Originally Posted by laci (Post 103099)
Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy senkinek nem létfontosságú a dolog. Kényelmi funkció, semmi több. Ha lesz ilyen, jó, ha nem, akkor is.

sokszor már az eddigieket is túl kényelemesnek érzem :)
idézzem Goldy véleményét a megnyertem a játékot gombról? :D

Valezius 06-14-2007 11:44

Quote:

Originally Posted by sasa (Post 103100)

Én az eddigieket nem érzem túl kényelmesnek, főleg a piacot nem, az volt az utóbbi 1év legjobb változtatása :)

Viszont ez már könnyen lehet, hogy túl kényelmes lenne.

Kutyuleee 06-14-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by sasa (Post 103100)

Nyugodtan:D ép azt tervezzük hogy karavánokkal támadva megnyerjük a játékot:D:D:D Amúgy az ötletet támogatom mint eddig is, de nem halok bele ha nem lesz.

All times are GMT +1. The time now is 19:08.