Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Betegség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1693)

antitalentum 04-21-2007 11:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89215)
Tolvajjal betegséget elkapni sehogyan sem lehet, csak katonai támadással.

Ami azt illeti, nekem sem sikerült még eme fegyvertény, csak mintha egyik előző hozzászóló ilyesmit írt volna! :D

Remedy 04-21-2007 13:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89215)
Tolvajjal betegséget elkapni sehogyan sem lehet, csak katonai támadással.

Pedig mennyivel vedettebb lenne az elohalott, ha lehetne... :)

antitalentum 04-21-2007 18:39

Ez igaz. Viszont inkább megvárom, míg lecseng a dolog, varikat amúgy sem fokozok, s utána, mivel alacsony a pontszám - pont az emberhiány miatt - könnyebb megfelelő embert találni. Végül is csak jót tesz neki, ha minuszba megy, aki ránéz, azt gondolja, beteg..:rolleyes:

System 04-21-2007 18:43

:confused: Dehát hogyha én a kórházakat csak ideiglenesen tartom akkor azokból ugysem lesz hasznom...nem építhetek a helyére pl.barrakot mert ha jön a betegség akkor megint kell a kórház,vmit bontani kell,mert megint kell a terület kórházra.Tehát csak vmi olyan épületet építhetek a kórházak helyére ami az én orim beállítottsága alapján nem olyan fontos.:eek: :o

Andrew 04-21-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by System (Post 89336)
:confused: Dehát hogyha én a kórházakat csak ideiglenesen tartom akkor azokból ugysem lesz hasznom...nem építhetek a helyére pl.barrakot mert ha jön a betegség akkor megint kell a kórház,vmit bontani kell,mert megint kell a terület kórházra.Tehát csak vmi olyan épületet építhetek a kórházak helyére ami az én orim beállítottsága alapján nem olyan fontos.:eek: :o

nyugodtan építhetsz helyére barakkot, legfeljebb majd legközelebb bontod, és a benne lévő egységeket eladod:)

Ditke 04-21-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by System (Post 89336)
Tehát csak vmi olyan épületet építhetek a kórházak helyére ami az én orim beállítottsága alapján nem olyan fontos.:eek: :o

Ha jól van kiépítve az országod, akkor nem lehet olyan épület, ami "nem olyan fontos"!

Pepa 04-21-2007 20:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 89266)
Pedig mennyivel vedettebb lenne az elohalott, ha lehetne... :)

A legújabb tolvaj szöveg: Sikerült 484 embert elrabolni, de csak 242 élte túl az utat, de mivel előhalottol loptad, azok megfertőzték az országodat és a betegségekben 300 ember meghalt:D :D :D :D :D :D :D :D

Pepa 04-21-2007 20:34

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 89338)
Ha jól van kiépítve az országod, akkor nem lehet olyan épület, ami "nem olyan fontos"!

Ez így ebben a formában nem teljes: én a-ba csináltam1500 hekin, de máshol is meglehet. láttam egy üres hullát és fogtam 80 tanya minusz, helyére 80 kórház, most a helytartó etet, de nem A-ba meg a szövikaraván.

antitalentum 04-21-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 89370)
A legújabb tolvaj szöveg: Sikerült 484 embert elrabolni, de csak 242 élte túl az utat, de mivel előhalottol loptad, azok megfertőzték az országodat és a betegségekben 300 ember meghalt:D :D :D :D :D :D :D :D

Na igen.. s "mivel országodban kevés a kórház, ezért újabb 300 ember esett áldozatul a járványnak." S persze mindezt minden egyes tolvajakció után..:cool:
Ha meg sikertelen: "Tolvajaid lebuktak, 134 embert vesztettél. De mivel beteg országot támadtál, a kitörő járványnak áldozatul esett 200 ember, 123 elit, 144 tolvaj" :rolleyes:

Lehet fokozni!:D :D

Burning 04-22-2007 16:04

Quote:

Originally Posted by System (Post 88578)
Aztán a kórházak csak 20kör múlva épeülnek fel...addig meg tombol a pestis...:o

van olyan, hogy túlórában építés;)

All times are GMT +1. The time now is 15:32.