Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Meglepő csatakimenetel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1691)

Robin 04-18-2007 22:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 88659)
A-ban sajnos sokszor előjönnek pedig "amatőr" hibák. :) Tekit ugye kör közben például felesleges az országban tartani, így gyakori, hogy körváltáskor is elfelejtődik, és máris ugrott minden tekibónusz... :)

Azért A-ban csak figyelnek arra hogy legyen elég teki az oriban ( mondjuk ilyenkor 100K a fontosakból legalább), és mondjuk arra hogy ha éheztetősen játszik, akkor fopkozzon annyi embert ami esetleges elmenetel esetén működtet mindent a beütéskor :)

Na nem annyira éheztetősen, inkább háztakarékosan ;)

Ati 04-18-2007 22:47

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 88660)
Azért A-ban csak figyelnek arra hogy legyen elég teki az oriban ( mondjuk ilyenkor 100K a fontosakból legalább), és mondjuk arra hogy ha éheztetősen játszik, akkor fopkozzon annyi embert ami esetleges elmenetel esetén működtet mindent a beütéskor :)

Láttam már A-ban csatát, ami ilyenen bukott el. :)

Robin 04-18-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 88661)
Láttam már A-ban csatát, ami ilyenen bukott el. :)

Én meg éltem is át még hajdanán :D

A tanulópénzt meg kell fizetni ;)

Andrew 04-18-2007 23:05

az ork támadása pontosan beférhetett, ha az elfnek ,0 volt a morálja az okrnak pedig ,99999 (tehát éppen nem 95,00)

LAc000 04-19-2007 08:17

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 88666)
az ork támadása pontosan beférhetett, ha az elfnek ,0 volt a morálja az okrnak pedig ,99999 (tehát éppen nem 95,00)

95-el sem fért volna be.

De amugy stabil volt neki,mert a gömbön nem ment nyil semerre.
És az ellenfél is megerősitette ezt az infót csata után.

merlin 04-19-2007 08:36

nálunk is volt már bukott csata elfnél, pedig nem kellett volna
nagyon határon volt a dolog, s én valamiféle véletlengenerátorra gondoltam

Ati 04-19-2007 08:51

Quote:

Originally Posted by merlin (Post 88696)
nálunk is volt már bukott csata elfnél, pedig nem kellett volna
nagyon határon volt a dolog, s én valamiféle véletlengenerátorra gondoltam

Nincs véletlengenerátor, de a morál teljesen pontos értékét egyik oldalon sem látod, ezért azt mindenképp rá kell számolnod, ha kicentized a támadást.

pea 04-19-2007 09:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 88699)
Nincs véletlengenerátor, de a morál teljesen pontos értékét egyik oldalon sem látod, ezért azt mindenképp rá kell számolnod, ha kicentized a támadást.

Ati szerintem mellébeszélsz! Ahogy azt nagyon sokszor megteszed vagy te vagy a supportos, vagy a fórumon segítők. Én már ha felfedezek egy problémát fel sem vetem nektek, mert sosem magyarázzátok meg. Olyankor haverokkal összedugjuk a fejünket és tanakodunk.

Sokszor rájövünk a tévedéseinkre, de gyarapodnak a megmagyarázhatatlan esetek is, amelyek egy részére a mai napig nem tudom a választ. Sőt olyan is van, hogy hál isten nem velem történt és inkább nem is foglalkozom vele.

Példákat nem mondok, mert nem akarom, hogy rosz legyen az ismerőseimnek.
pea

Ati 04-19-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by pea (Post 88703)
Ati szerintem mellébeszélsz! Ahogy azt nagyon sokszor megteszed vagy te vagy a supportos, vagy a fórumon segítők.

Mert te látod a morál pontos értékét, és ezért mindent tök pontosan ki tudsz számolni? Ez esetben gratula hozzá, más ezt nem látja. :)

Esetleg látod, hogy nem számolódik a tudós bónusz, annak ellenére, hogy a jelzés kapcsán külön megnéztem és számolódik? Ez esetben is gratula, akkor már ezt is tudod, és nyilván nem leszel tudós személyiségű, hiszen szerinted ez rosszul működik. :) Sőt, ezentúl csak tudósokat fogsz támadni, mert tudod, hogy nem számolódik a +5%-uk. :)

Más azért ezt ne higyje el, mert komoly csalódások fogják érni... :)

Alba 04-19-2007 10:35

Egyszerű a válasz. Valamit nem vettetel figyelembe. Mondjuk nem volt védelem vagy kopott a teki mas magyarazat nincsen...

All times are GMT +1. The time now is 20:18.