![]() |
Quote:
Na nem annyira éheztetősen, inkább háztakarékosan ;) |
Quote:
|
Quote:
A tanulópénzt meg kell fizetni ;) |
az ork támadása pontosan beférhetett, ha az elfnek ,0 volt a morálja az okrnak pedig ,99999 (tehát éppen nem 95,00)
|
Quote:
95-el sem fért volna be. De amugy stabil volt neki,mert a gömbön nem ment nyil semerre. És az ellenfél is megerősitette ezt az infót csata után. |
nálunk is volt már bukott csata elfnél, pedig nem kellett volna
nagyon határon volt a dolog, s én valamiféle véletlengenerátorra gondoltam |
Quote:
|
Quote:
Ati szerintem mellébeszélsz! Ahogy azt nagyon sokszor megteszed vagy te vagy a supportos, vagy a fórumon segítők. Én már ha felfedezek egy problémát fel sem vetem nektek, mert sosem magyarázzátok meg. Olyankor haverokkal összedugjuk a fejünket és tanakodunk. Sokszor rájövünk a tévedéseinkre, de gyarapodnak a megmagyarázhatatlan esetek is, amelyek egy részére a mai napig nem tudom a választ. Sőt olyan is van, hogy hál isten nem velem történt és inkább nem is foglalkozom vele. Példákat nem mondok, mert nem akarom, hogy rosz legyen az ismerőseimnek. pea |
Quote:
Esetleg látod, hogy nem számolódik a tudós bónusz, annak ellenére, hogy a jelzés kapcsán külön megnéztem és számolódik? Ez esetben is gratula, akkor már ezt is tudod, és nyilván nem leszel tudós személyiségű, hiszen szerinted ez rosszul működik. :) Sőt, ezentúl csak tudósokat fogsz támadni, mert tudod, hogy nem számolódik a +5%-uk. :) Más azért ezt ne higyje el, mert komoly csalódások fogják érni... :) |
Egyszerű a válasz. Valamit nem vettetel figyelembe. Mondjuk nem volt védelem vagy kopott a teki mas magyarazat nincsen...
|
All times are GMT +1. The time now is 20:18. |