Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új tolvaj akció (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1648)

Andrew 04-09-2007 02:09

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 86167)
És nem mindegy, hogy "csak úgy építkezel", vagy a rengetés miatt. Például ha naponta 6x renget 6 körről, ami simán lehetséges, és 3-4 épületet dönt le eggyel, akkor az már 18-24 épület naponta, de ennél simán több is lehet. Ezt 2-2 bányával nem bírod tartani...

tolisnak nem kell bánya... lopja el a kellő nyersit:)
és a varázslatok hatékonyságát kitűnően enyhíti a túlélő;)
mondjuk a rengetést nem, de a 3-4 épület az nem olyan vészes

Fefe013 04-09-2007 05:39

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86188)
tolisnak nem kell bánya... lopja el a kellő nyersit:)

Ő hadi, nem toli

De mondjuk kereshetne egy-két hullát v fosszon pár millát v vmi;)
Mindenki kerül ilyen helyzetbe /én minden héten:D:D/, mégse akarja rögtön a játékot megváltoztatni:)

Peter 04-09-2007 06:05

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 86083)
te miről beszélsz? :)
tudod, ha a varis lenullázza a tolist, akkor a tolis felrakja a regenerálódást, és láss csodát gyorsabban nő a készüli, és képzeld, egész 100-ig képes menni :)
és képzeld, ha a varis lenullázza a tolit, akkor a varisnak is lemegy a készülije, és képzeld, neki is meg fog nőni, méghozzá szintén 100-ra...
elképesztő...

lehet írták már (még csak a topik felénél járok :D), de igaza van abban, hogy a varisnak a tolis készültségének lent tartása mellett bőven marad másra készüje, míg a tolis amíg a varis le nem száll róla, max távolozni jo
a regenerálódás sem segít sokat, csak egy kis számolás kell pluszban...
félre értés ne essék, én sem támogatom az ötletet

Zsáni 04-09-2007 07:15

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 86194)
lehet írták már (még csak a topik felénél járok :D), de igaza van abban, hogy a varisnak a tolis készültségének lent tartása mellett bőven marad másra készüje, míg a tolis amíg a varis le nem száll róla, max távolozni jo
a regenerálódás sem segít sokat, csak egy kis számolás kell pluszban...
félre értés ne essék, én sem támogatom az ötletet

tudom, hogy marad neki, de ettől függetlenül nincs olyan oltári nagy előnye a tolissal szemben, ami indokolná, hogy keljen egy új akció :)
és ennyivel le is zártam a hozzáfűzendőimet :)
csináljanak belőle szavazást, gyorsan eldönthető a dolog :)

Zsáni 04-09-2007 07:17

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 86167)
És nem mindegy, hogy "csak úgy építkezel", vagy a rengetés miatt. Például ha naponta 6x renget 6 körről, ami simán lehetséges, és 3-4 épületet dönt le eggyel, akkor az már 18-24 épület naponta, de ennél simán több is lehet. Ezt 2-2 bányával nem bírod tartani...

egyezzünk ki abban, hogy nem csak úgy építkezgetek :)
tudom mi az, ha rengetnek :)

Zsáni 04-09-2007 07:20

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 86166)
Eme hozzászólásod alapján te sem tűnsz túl tapasztaltnak... Képzeld a varis rányomja a vihart, szárazságot stb, akkor a tolis örül ha ezeket le tudja nyomni, nemhogy varázslatot feltenni. És képzeld ha ez le is nyomja a tolis pár körön belül, a varis simán küldi az újabb áldást.
Belátom h a varik készijének lenyomása nem jó módszer, ezért már írtam, h ha nem is offenzív, de vmi deffenzív segítség jó lenne a toli felfedés ellen. Például hogy egy varázslattal a varis ne nyomhassa le a készit 14%al, vagy a tolis tehessen vmit ami csökkenti ennek a hatását.

ha jó a tolis, nagyon egyszerűen le kéne szednie a vihart szárazságot...
én nem is értelek komolyan mondom...
van tolis orim, és nagyon simán varázsolok vele 36 körre, úgyhogy fogalmam nincs miről beszélsz...
bármilyen más varázslatot fel tudok mellette tenni...
előbb indíts egy jó vagy közel jó tolis orit, aztán mondd, hogy mire képes...

Kutyuleee 04-09-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 86166)
Eme hozzászólásod alapján te sem tűnsz túl tapasztaltnak... Képzeld a varis rányomja a vihart, szárazságot stb, akkor a tolis örül ha ezeket le tudja nyomni, nemhogy varázslatot feltenni. És képzeld ha ez le is nyomja a tolis pár körön belül, a varis simán küldi az újabb áldást.
Belátom h a varik készijének lenyomása nem jó módszer, ezért már írtam, h ha nem is offenzív, de vmi deffenzív segítség jó lenne a toli felfedés ellen. Például hogy egy varázslattal a varis ne nyomhassa le a készit 14%al, vagy a tolis tehessen vmit ami csökkenti ennek a hatását.

Hát csak pár gondolat... ha egy tolissal szemben arra pazarolja a készültséget egy varis hogy vihart meg szárazságot rakjon rá, ő bánja, egy tolisnak is van azért elég sok varija általában úgyhogy könnyedén leszedi,sőt a szárazat nem is nagyon kell, mert a tolis simán ellopja,vagy veszi piacról. általában azt se felejtsd el hogy egy tolisnak jóval nagyobb anyagi háttere van mint egy varisnak, ami azért nagy elöny...

di_liwio 04-09-2007 13:25

Nekem is járt már ilyesmin az agyam, de mélyen belegondolva... erre nincs szükség. Valóban így is elég sok a baj a tolikkal. nemhogymég akkor mi lenne :confused:

bpeet 04-10-2007 02:18

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 86123)
Ezt most miért nekem mondod? Láttad vhol h azt mondtam volna h ez sztem jó 5let?

csak az tűnt fel, h valaki belekeveri már a sziesztát is.

LotR 04-10-2007 07:59

A véleményem:Nem támogatom.
Előző érvek és még sok más hasonló miatt, amit most nem kezdek el lepötyögni.
Korábban már el lett vetve, talán jogosan...

All times are GMT +1. The time now is 09:45.