![]() |
a sámán tud néhány vudu trükköt, vért spriccel szanaszét, és eltünteti az ellen wc papir készletét, amitől ugyibár rndkivül szomoru sereg érkezne a országba, és csak a heji borkészlet felvedelése után látna neki prédálozni...
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez a kapucsukogatás a legjob ötlet eddig ami ebben a topicban volt, persze téllegcsak akkor, ha a rád nyitptt kaput lehet becsukni.És ha már itt tartunk ha éppen kiküldött tolvajt, amikor becsukódott a kapu akkor azokkal mi lesz? mert ők csak a kapun keresztül tudnak közlekedni,nem? Ezekszerint akkor a tolvajok elvesznek az éterben?mert ez elég gázos lenn, mondjuk egy fél-elf tolis, orinak, ha ugy hopp eltűnne 12K varija....:confused:
|
A vari minek tűnne el??? :confused:
|
hát azért, mert a félelf tolioknak szinte mindegyiknek 12k varija van.
és ha tolikat bezárják a térkapuba, eltünnek a varik..... most mit nem ért ezen kollega?? :D:D |
Szerintem nem kéne több elönyt adni a varis tolis országoknak így is elég, hogy 5-6 kör távolból is "szépen" tudnak ártani egy hadis orinak.
Ennyi elönnyel minden varis és tolis ország vállalja be a támadó csapatok elleni varázslat nélkülözését. |
Quote:
|
áááá, semmiség, csak elmagyaráztam lyrának hogy a uccasöprők és közterületesek között van összfügggés...
|
Nem is tudtam,hogy van közöttünk ilyen okos ember :)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:30. |