Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért??? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1639)

Tsobi 04-11-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 86782)
csak fórum, meg ha van kérdésed írd meg.

de a supporthoz, klán név átíráshoz, ori név elfogadáshoz és legfőképp a ződekhez!!! semmi közöm

Már ez is tiszta :)

lll 04-11-2007 14:39

Quote:

Originally Posted by API (Post 86871)
miért...

miért nem kaptam az aktív játékom során sosem olyan üziket, amelyeken jókat röhöghettem volna...:(

:) sztem ezt a topikot lehet töröltetni kellene... mulatságos...
és csak a helyet foglalja...:):D :D :D

miért???:D
miért kéne törölni??:)
ez egy tök jó topic, itt meglehet bármit kérdezni, hogy miért???:D :D
pl.: miért ennyire gyerekes a topic nyitó?? miért itt sírja ki magát? miért ebben a játékban tölti ki az idegbetegségét??:D :D :D és még lehetne pár miért??:rolleyes:

Synkel 04-11-2007 19:10

Quote:

Originally Posted by API (Post 86871)
miért...

miért nem kaptam az aktív játékom során sosem olyan üziket, amelyeken jókat röhöghettem volna...:(

:) sztem ezt a topikot lehet töröltetni kellene... mulatságos...
és csak a helyet foglalja...:):D :D :D

Eszedbe ne jusson ilyesmi, az egyik legjobb topic, bár mióta a topicnyitó kiszállt belőle, kezd ellaposodni:)

LotR 04-12-2007 13:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 87040)
Eszedbe ne jusson ilyesmi, az egyik legjobb topic, bár mióta a topicnyitó kiszállt belőle, kezd ellaposodni:)

Jaa, de lehet új topicon dolgozik épp.

Pl: Hol?
Vajon?
Ki?
Mi?
Milyen?

Vagy esetleg tovább fejleszti, egyszerűsíti: Mért? Mér? :D

lll 04-12-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 87245)
Jaa, de lehet új topicon dolgozik épp.

Pl: Hol?
Vajon?
Ki?
Mi?
Milyen?

Vagy esetleg tovább fejleszti, egyszerűsíti: Mért? Mér? :D

szerintem fejleszd te tovább:rolleyes:

attila1988 10-01-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86622)
Mivel téged az nem zavart (hiszen nem jelentetted), ezért utólag kár újragondolni, hogy jajj, de, mégis zavart. Ha zavart volna, akkor jelentetted volna, és el lettek volna bírálva. De mivel nem jelentetted, értelemszerűen semmi kifogást nem találtál azokban az üzenetekben. Ezért nem is értem miért hozod fel őket példának, hiszen semmi bajod nem volt velük.

Hagyjuk... Csak nem szoktam az "ÓVÓBÁCSIHOZ" szaladgálni mint azok a csicskák, hogy beszóltak.... És itt zártam le többé nem nézek fel ide...

Pax Hungaricum 10-01-2007 11:02

Ati, te multifunkciós személyiség vagy... :)
Óvóbácsiskodás mellett van időd bemutatni engem gyönyörűszép péklányoknak... :D:D:D Kedves srác vagy hallod! :D

Attila ha az 1988 a zöletési éved, akkor valószínűleg az a gond, hogy még nem vagy érett a vereség méltóságteljes elviselésére.
Ha pedig úgy gondolod, hogy azok akik téged támadnak szövetkeztek ellened, és ezt csalással teszik meg (tehát nem egy szövetség egyik tagja alattad a msáik feletted), akkor meg ne nyiss nekik 'csicskázó' topicot, hanem jelentsd fel őket JKSZ miatt, és ha csalnak, akkor az óvóbácsi nagyon csúnyán megbünteti őket. Ha meg nem csalnak, akkor meg peches vagy. És bevertek. Sírás helyett állj talpra! :D

Ditke 10-01-2007 11:07

Quote:

Originally Posted by attila1988 (Post 127338)
Hagyjuk... Csak nem szoktam az "ÓVÓBÁCSIHOZ" szaladgálni mint azok a csicskák, hogy beszóltak.... És itt zártam le többé nem nézek fel ide...

azért ez nem semmi... elég gyors a reakcióidőd...:D:D:D

Ati 10-01-2007 11:11

Quote:

Originally Posted by attila1988 (Post 127338)

Nem az "ovóbácsihoz" rohansz, hanem a fórumon kezdesz el problémázni miatta. Mégcsak nem is a jó helyen. De szaladgálni szaladgálsz, ahogy te fogalmaztál, csak épp rossz helyre. Ennek aztán tényleg sok értelme van...

A stílusod is hagy azért némi kívánnivalót, szerintem gondolkozz el azon erősen, hogy vajon a Hódítós közösség részese szeretnél-e lenni, mert ha igen, akkor elég sokat kell változnod.

Pax Hungaricum 10-01-2007 11:14

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 127341)
azért ez nem semmi... elég gyors a reakcióidőd...:D:D:D

No de Drága... Mit piszkálod? Lehet, hogy ő ultragigamegabrutál lassú csoportban tolja....
:D:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 14:57.