![]() |
1. ha az elf hadis akkor nem fog otthon ülni
2. ha az elf hadis akkor gyenge variban 3. ha az elf hadis akkor gyenge toliban 4. mivel az elf kitámad mert csak így tud ártani már mész is rá minimum 2-3 (ha nem több ) sereggel. :cool: gondold át te is |
Quote:
1. Hát a többi hadis se ül otthon, szóval hadisként ebböl a szempontbol nem sebezhetőbb mint az összes többi hadis :) 2.valóban gyenge variban mint a többi hadis faj, tehát semmi hátrányát nem élvezi ennek a többi hadissal szemben, sőtt mivel jó mágus könyebben leszedi az ártót mint pl egy ork :) 3.egy hadis elfbe azért bele lehet tenni 8-10% kocsmát, a tolisok átlopják, de még se lopja át minden jött ment hadi vagy félkész toli. 4. nah ez egy nagyon nagy butaság :) az elf kitámad hagy otthon 3k tornyos ijjat, hasonló gnóm ha kitámad szintén hagy otthon 3k tornyos ijjat, és megkockáztatom hogy az elf 3k ijja nagyobbat véd mint a másik hadié. ugye bár a torony bonusz az üres tornyokra is meg van neki ha jól sejtem. Szóval ezt a 4. pontot gondold át mégegyszer :) Mellékesen megjegyzem az elf jobban tartja a kat morált mint a többi faj :) szóval, én amondó vagyok hogy az a sebezhető hadis elf nem is olyan sebezhető :) |
hopciri:D
szájkarate?:eek: amúgy tilleg az elf hadis többet ér ua a hekin mint a gnóm. cakk-pakk szótam és uff;) |
:)
látom nem vagyunk egy húron. akkor mondom ismét a lakiteki miatt az elfnek többet kell áldozni toliból és variból h ütőképes serege legyen. persze ha neked 30% tám barack sok akkor értem az ellenállásod +egy hadisnak nem is kérdés h a morálja 95-100% között mozog puma menj a bárkába :) és mondj egy imát az elfedre |
summasummarum az elf egy mocskos tápos faj és utálom ha lentibb csopiban kisorival meglátom.... :)
|
Quote:
Hát kedves admin accony akkor szójjál az admin kollégának hogy gyengitsen az elfen egy cseppet :)) |
Quote:
|
Quote:
jesszusom... :confused: most már csak azt mond meg légyszi... ha kitámadt az elfed, amit be akarsz verni az óriás hadisoddal 2-3 sereggel lesből... honnan tudod meg mie maradt otthon ???? talán az óriásod még tolizásban is jobb ?? :confused: vagy mint a betegség súgójában van , " hallgathatsz a szóbeszédekre " ?? :D:D |
És sakk-matt:D :D :D
Napi maraatál volna Ilona szigetén szvsz:D |
elf hadi
45% barakk 15% tornyos 30% ló elég neki, nem a bunkerorikat kell ütnie:) hadd ne számoljam ki mennyivel fog nagyobbat az elf 15% tornyosa mint bárki másé:) ha valaki rámegy 2-3 sereggel ... talán még vesztesége sincs a csatában:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:41. |