![]() |
mig jaccottam, addig a par hetig en speciel szerettem azt a csopit! Volt ott egy ket igen kedves jatekos akik szemelyiseg nelkul is 200k koruli oriszammal rendelkeztek es eloszeretettel fogadtak a kek kettesemmel... :D
Arrol nem is beszelve hogy olyan tavolsagbol kaptam artokat ahova fel se lattam a pontlistaban... es a forumon se szolaltam meg es utni se utottem! Ezektol eltekintve jo csoport, mindkinek csak ajanlani tudom!!!!!!!!!! |
Quote:
Mer ők profik voltak, és amúgy is tápos pontlistájuk volt, mer ők meg láttak téged:) Nem kell egyből rosszra gondolni:D |
Quote:
Ha csaladi hangulatban akarok hacolni akkor leverem a gyereket vagy az asszonyt :D Azzal meg nem ertek eggyet hogy ott lehet igazan megtanulni jatszani.Igazabol a porgosebb csopikban tudsz tanulni tobb az akcio tobb a hiba lehetosege>De sok sikert a lassuban remelem idovel sem megy el a kedved tole :DDD Hoppa hogy szalad az ido reggel elkuldtem a sereget nezzem mar meg feluton jar e :DDDD |
Quote:
Tenyleg csak ajanlani tudom csata szempontjabol azt a csoportot!!!! |
Tényleg jó a csoport...
Normálba az ember észre se veszi mindig, hogy hoppá! haza kéne kísérni valakit... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gépnél? Hát éppen nem:) Na mindegy:) Megy a bosszúhadjárat:) |
Nem tudja valaki hogy lehet innen törölni?
Írjon egy üzenetet lehetőleg, mert nincs kedvem itt többet olvasgatni:) Hálás köszönetem:) További jó játékot:) |
All times are GMT +1. The time now is 10:40. |