Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Q- csoportba várjuk a profi játékosokat szeretettel csatázni:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1612)

Wanax 03-31-2007 21:32

mig jaccottam, addig a par hetig en speciel szerettem azt a csopit! Volt ott egy ket igen kedves jatekos akik szemelyiseg nelkul is 200k koruli oriszammal rendelkeztek es eloszeretettel fogadtak a kek kettesemmel... :D
Arrol nem is beszelve hogy olyan tavolsagbol kaptam artokat ahova fel se lattam a pontlistaban... es a forumon se szolaltam meg es utni se utottem! Ezektol eltekintve jo csoport, mindkinek csak ajanlani tudom!!!!!!!!!!

Synkel 03-31-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 83921)
mig jaccottam, addig a par hetig en speciel szerettem azt a csopit! Volt ott egy ket igen kedves jatekos akik szemelyiseg nelkul is 200k koruli oriszammal rendelkeztek es eloszeretettel fogadtak a kek kettesemmel... :D
Arrol nem is beszelve hogy olyan tavolsagbol kaptam artokat ahova fel se lattam a pontlistaban... es a forumon se szolaltam meg es utni se utottem! Ezektol eltekintve jo csoport, mindkinek csak ajanlani tudom!!!!!!!!!!

Mer ők profik voltak, és amúgy is tápos pontlistájuk volt, mer ők meg láttak téged:) Nem kell egyből rosszra gondolni:D

Puppi 03-31-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 83733)
Akkor ne gyertek!
Azok jöjjenek, akik nem csak 2-3 napos csatát akarnak! Nem kell szidni a csoporunkat. Ha itt lennél mást mondanál! Felháborító! Itt lehet pedig igazán megtanulni játszani. És attól, hogymi nem kuksolunk a gép előtt napi 24 órában, szerintem egész jó társaságot összehoztunk. Családias hangulatú csoport vagyunk! És nincs szükségünk olyanokra, aki szidnak minket!

Boszi tényleg hülye ötlet ez az egységes izé! Nemtom hogy tudtál ilyet kitalálni...

Udv
Ha csaladi hangulatban akarok hacolni akkor leverem a gyereket vagy az asszonyt :D Azzal meg nem ertek eggyet hogy ott lehet igazan megtanulni jatszani.Igazabol a porgosebb csopikban tudsz tanulni tobb az akcio tobb a hiba lehetosege>De sok sikert a lassuban remelem idovel sem megy el a kedved tole :DDD Hoppa hogy szalad az ido reggel elkuldtem a sereget nezzem mar meg feluton jar e :DDDD

Wanax 04-01-2007 00:16

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 83930)
Mer ők profik voltak, és amúgy is tápos pontlistájuk volt, mer ők meg láttak téged:) Nem kell egyből rosszra gondolni:D

En absolut nem gondoltam rosszra! Tenyleg jol ereztem magamat abban a csoportban azok utan hogy rengeteg idot toltottem a gyors csoportban meg az 1/A-ban ahol orankent kellett figyelni! Nyugdijas csoport! :D A lassu csoportos orimat sajnalom legjobban! Ha nem szurta volna egyesek szemet az hogy faj es szemelyiseg nelkul jatszottam hetekig akkor talan maradtam volna ott...
Tenyleg csak ajanlani tudom csata szempontjabol azt a csoportot!!!!

Liza itt is... 04-01-2007 11:57

Tényleg jó a csoport...
Normálba az ember észre se veszi mindig, hogy hoppá! haza kéne kísérni valakit...

Dragi 04-01-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 84058)
Tényleg jó a csoport...
Normálba az ember észre se veszi mindig, hogy hoppá! haza kéne kísérni valakit...

az nem a csoport hibája :)

Liza itt is... 04-01-2007 12:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 84060)
az nem a csoport hibája :)

Hanem az enyém?:)

Dragi 04-01-2007 12:09

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 84062)
Hanem az enyém?:)

hát ha gépnél vagy és nem veszed észre akkor igen :)

Liza itt is... 04-01-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 84064)
hát ha gépnél vagy és nem veszed észre akkor igen :)

(Ebédeltünk)
Gépnél? Hát éppen nem:)
Na mindegy:)
Megy a bosszúhadjárat:)

Liza itt is... 04-01-2007 23:03

Nem tudja valaki hogy lehet innen törölni?
Írjon egy üzenetet lehetőleg, mert nincs kedvem itt többet olvasgatni:)
Hálás köszönetem:)
További jó játékot:)

All times are GMT +1. The time now is 10:40.