![]() |
Quote:
egyébként a 10 az a 10%, az 5 még csak 5% :D de ez még mindig nem a "sok helyre nem látok be" kategória szerintem... |
Quote:
|
Quote:
|
te miket mondasz:)
ezt én is tudom, de én nem a meggazdagodásra gondoltam elsősorban, hanem arra, hogy esetleg nem lesz miből megvennie a tekit és lehet, ohgy van pár kezdő, akitől pont elszedi... de utánna ott van zárójelben, hogy ha picit jobban ért a játékhoz bőven elég 2% is sőt néha sok:) |
Quote:
|
xeper félreértettél;)
nem azt mondtam, hogy azért tartson tolit, hogy ne lopják le, mert rendes óriástól nem nagyon van mit lopni:) amúgy meg a 100-as listát úgy csinálom, hogy mikor a szövi gömböt kér, akkor benézek (amíg a készüli engedi) a környékről olyan orikat, akikről nem tudom, hogy full kezdők. amúgy úgy érem el, hogy 50-et ütök be, mert akkor 50-et látsz föl és le:) |
de tőlem lehet 1-2% kocsmája is.
ez csak egy olyan gondolat volt, hogy talán néha kellene fegyó vagy ilyesmi képezni és azt lophassa is... |
Quote:
azokat meg 2 vagy 3 kocsmával is lopkodhatod;) de szép negyed évünk volt:p :p :p bocs:D |
nem, én azokra a törpékre gondoltam, akiknek 200 hekin van 100 bányájuk és nem tartanak különösebb mennyiségű tolit és varit..., mert sok az ilyen;)
de a 6%-ot amúgyis csak 200 hekire javasoltam volna, mert ahogy mész föl a 6% egyre megy le és az 600 hekin már csak 2%. és indításnak nem hiszem hogy ártana pár toli vagy?? |
Quote:
habár 5-ös szinteken nem olyan vészesen drága a nyersi... de a 40 tolis bányás törpit még 1-2 kocsmával is le leeht lopni, ha van tekid nem kell ahhoz 5-600 toli kukacoskodás: 200-on piszok nehéz 100 bányát összeszedni :D főleg egy kezdőnek;) |
All times are GMT +1. The time now is 22:13. |