Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Auschwitz-Birkenau elfogadható országnév-e... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1604)

Croissant 03-28-2007 11:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83122)
A "geci" szóval van a probléma. Ha a 7 éves fiadtól ezt hallod, akkor igencsak elgondolkozol, hogy ezt vajon honnan szedhette, és miért mondta ezt neked. De ha elővesz egy atlaszt, és kiolvas belőle egy nevet, akkor valószínüleg nem fogod ezért szobafogságra ítélni, hogy hogy mert neked ilyet mondani...

De ezek után már lehet, hogy csak én látom így... :)

Látom, tudod, mi a probléma... Csak nem a kérdésre válaszoltál...

Kubbi 03-28-2007 11:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83122)
De ha elővesz egy atlaszt, és kiolvas belőle egy nevet, akkor valószínüleg nem fogod ezért szobafogságra ítélni

Micsoda mázli, hogy pont ezt a nevet "olvasta ki" szegénke
Akár lehetett volna az a város név is, ahonnan játszik.
De ő pont a pici ártatlan pocijára csapva ezt a város nevet találta ki.
Na ne legyünk már ennyire naívak...

Kubbi 03-28-2007 11:57

Quote:

Originally Posted by laci (Post 83126)
Ati, a békesség kedvéért: zárd le kérlek ezt a topicot, meg a másikat is, igazából tök fölösleges mindkettő, úgyis te döntöd el, mi megy és mi marad, akkor legalább ne fűtsük az indulatokat. Ha nem tetszik egy ország neve, jöjjön a zöld, az illető megváltoztatja és kécc, nincs vita.

Ezzel én is egyet értek :)

Ati 03-28-2007 12:00

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 83125)
Nekem az jut eszembe róla, hogy sok embert megkínoztak, megöltek ott.
És az az ember ezt helyeseli.

???

Ki mondta, hogy helyesli???

A Terror-háza akkor egy helyeslés lenne?!

Ati 03-28-2007 12:01

Quote:

Ati, a békesség kedvéért: zárd le kérlek ezt a topicot, meg a másikat is, igazából tök fölösleges mindkettő, úgyis te döntöd el, mi megy és mi marad, akkor legalább ne fűtsük az indulatokat. Ha nem tetszik egy ország neve, jöjjön a zöld, az illető megváltoztatja és kécc, nincs vita.

Az itteni reakciók láttán mér rég eldőlt bennem, hogy EZT a nevet kérni fogom változtatásra, de ettől még beszélhetünk róla, ENGEM speciel nem sikerült meggyőzni... :)

Croissant 03-28-2007 12:02

Én is úgy gondolom, hogy ha az álprüdéria viszi a prímet, akkor nyugodtan be lehet fejezni ezt a topicot... Amely (nem mellesleg) eredetileg arról szól, hogy kívánatos-e az Auschwitz-Birkenau országnév...

Kubbi 03-28-2007 12:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83130)
???

Ki mondta, hogy helyesli???

A Terror-háza akkor egy helyeslés lenne?!

Olvasd el lécci még1x mit írtam.
Én arra gondolok, hogy az az ember helyesli...
Nem mondott itt senki semmit.

Kutyuleee 03-28-2007 12:04

Quote:

Tőlem is be lehet már zárni őket egyedül a szavazás miatt nyitottam, hogy mi az emberek véleménye erről a névről, hogy zavarja-e őket vagy nem,hogy a másik topicot ne ezzel offoljuk szét legalább. azért 30an már szavaztak, ami iránymutatás hogy mennyire elfogadható.

laci 03-28-2007 12:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83131)
Az itteni reakciók láttán mér rég eldőlt bennem, hogy EZT a nevet kérni fogom változtatásra, de ettől még beszélhetünk róla, ENGEM speciel nem sikerült meggyőzni... :)

Engem meg nem sikerült meggyőzni hogy az (örökzöld) Gecimanóban mi a rossz ;). Szép ez az óvodás elméleted, de kérlek magyarázd meg, hogy maga a SZÓ miért rossz, miért csúnya?

És ezzel párhuzamosan: ha Auschwitz nem zavar, akkor a Hitleri Németország, vagy a III. Birodalom, és ezeknek a variációi miért nemkívánatosak?

Ati 03-28-2007 12:05

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 83134)
Olvasd el lécci még1x mit írtam.
Én arra gondolok, hogy az az ember helyesli...
Nem mondott itt senki semmit.

Igen, az, aki ezt a nevet választotta magának.

A Terror-háza nevet is adta valaki, és elfogadták sokan mások. Akkor ők ezt helyeslik?

All times are GMT +1. The time now is 18:47.