![]() |
Quote:
|
visszatérve a fantomseregesnek látszó elfre:
friss tapasztalatbol tudom, hogy néhány kezdönek mondható játékos rendszeresen mindenfajta gömb és épületfelmérés nélkül vakon térkaput nyit környékbeli országokra nyersi és tekilopás céljábol (persze 500 fölötti tolival) ...énis csodálkoztam, milyen jó arányban van sikerük :p |
ha óriással akarok tekercseket írni, akkor is érdemes kocsmákat tartani a katonai morálhoz? mert amúgy egy óriásnak teljesen felesleges a kocsma.
óriással mennyi könyvtárat lehetne kihozni 200 hekin, úgy, hogy maradjon azért némi védelem is? esetleg tudna valaki éplistát 200 hekire? |
Quote:
hogy ha 200 hektár alatt vagy, az többet ér mint tornyos íjászok ezrei tehát jó 110-120 könyvtárat simán ki tudsz izzadni, szerintem próbáld meg Te megcsinálni az éplistát, nem olyan nagy művészet az csak tekercset sose tarts bent lakin és mezőgazdin kívül, és amit írtál, azt is pakold ki naponta |
Quote:
az íjászos védelemre azért gondoltam, mert Smooth Scroller is úgy állította össze, és egész jónak tűnik. (Igaz, ő 200 hektárra írta, és ha sikerül valahogy 200 hektár alá kerülni, akkor télleg már nem is kellene védelem) a morálra azért kérdeztem, mert a katonai morál a varázslatokat is befolyásolja (gnómnál könyvtárkulcs, óriásnál szieszta). Nyilván tekiíró gnómnál kell kocsma, mert így katonai morál magas lesz nála, és úgy könyeben felteszi a könyvtárkulcsot. Óriásnál azért nem tudtam eldönteni, mert ha mondjuk kocsma nélkül beáll 75%-ra a katona morál, de a varázslói meg 10%al erősebbek, akkor még mindig nehezebben teszi fel a sziesztát (több körre), mintha 99-100% körül lenne a katonai morálja. Viszont ha ahelyett a kevés kocsma helyett templom lenne, akkor lehet hogy (több varázslóval, alacsonyabb morállal) ugyani eséllyel teszii fel a sziesztát. |
Quote:
ehh, nem kell ennyire belemenni a részletekbe 600 gnóm vari 95-ös morállal 190 hekin 21 körre 90%-os eséllyel teszi föl a kulcsot alacsony hekin annyira nem oszt, nem szoroz mennyi varid van, hogy ihaj 8 templommal, 75-ös morállal és 0 tekivel is fölteszed a sziesztát jónéhány körre - de ha vipes vagy, elég 6 körökre tenni, és máris mind1 mennyi varid van de ha nagyon szeretnél, akkor tarts kb 4 kocsmát, annak fedeznie kell a katonk számát, ugyanis fölösleges világverő hadsereget tartani ha egy kezdőt elég sokáig cukkolsz, szerintem simán bever földre én kemény 300 elitet tartok védelem gyanánt, és senki sem támad |
Quote:
Másrészt ha lemegy a morál 75-re szerintem azzal sincs semmi gond. Többet ér, ha 6kocsma helyett még 3templom van. |
Én arra lennék kiváncsi, hogy ha 199 hekin irogatod a tekiket (gnom) 150könyvtárral 500 ijjassal meg vagy 500 varival és valaki nekiáll legyilkolni a varikat, mit tudnál csinálni? Már jó pár hete, hónapja dolgozol a tekiken.
Valami javaslat kéne.:confused: |
Quote:
Ezért érdemes mondjuk 12 óránként ránézni (reggel és este), mert addig még rajta marad a könyvtárkulcs (ha mondjuk mindig 24 körre teszed), és észreveszed időben, hogy leölték a varázslókat. Ha pedig vip is van rajta, akkor érdemes még kevesebb körre gyakrabban feltenni a kulcsot a helytartóval (pl 2 körönte), mert azt még a megmaradt kevés varázsló is simán meg tudja tenni, és következő ellenőrzéskor minél hamarabb pótlod a varászlókat. Meg ugye az is lényeg, hogy a tekercseket a piacon kell tartani, így a nagy tartalékot sem tudják ellopni, mert valószinüleg a tolizáskor éppen nincs bent az országodban a tekercs |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:58. |