![]() |
Quote:
Idézd már be légyszíves, hol hőbörögtem. Szerintem csak vélemény nyilvánítások voltak. Ne érts férre, nem kötekedni akarok. Meggyőzni úgysem fogtok abban a kérdésben, hogy etikus-e. Abban sikerült, hogy szabályos-e, azt beláttam, hogy igen, annak ellenére, hogy itt van olyan, aki nem találkozott még nálam önfejűbbel ;) , ennyi. |
Quote:
|
Quote:
Én azt modntam, ha valaki meg akarja tartani a tartalékát, nyomjon zéró-startot. Ennyit szerintem megér. Az ellen vagyok, hogy törlés és új ország indítása. Az már nem az ország ujraéledése, hanem egy másik ori születése. |
A téma nyitó által felvetett dolgot bárki megteheti, ezért sem szabálytalan szerintem. Mindenki előtt ott a lehetőség, de szerintem senki nem törölget csak ezért orikat.
|
Quote:
más felvetés??? |
ha megmondjátok hol kell modositani a szavazást szivesen megteszem hogy senkit ne kavarjon be:))
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
... mondom én csak a top termelők újrázását nézem furán jksz-es földleadásos mivolta miatt... |
" Ha tuti nem lenne többet felhagynál az ilyen jellegű játékokkal!?? "
több játékkal is próbálkoztam már, a hódítós éjszakák alatt, ugyebár sokszor vannak 1 órás szünetek éjjel , amikor unatkozik az ember :p ... lemuria: valahol szabin van 5 szinten semennyire nem köt le, és túl tamagocsis , meg mittutom én :p focis managgeres akármisok: túl sok a random , és ez idegesítő... galactika : nah ha ezt valaki kipróbálta , akkor tudja mi az hogy no comment... HÓDÍTÓ : élet stílus. ha kérdezik, hogy viseli el a barátnőm a borzasztó természetemet, akkor csak ezt válaszolom rá : az a legkevesebb, de hogy a Hódot elviseli... ez ám a nagy szó :D :D :D ha a hód megszűnne, vagy bármi okból nem játszhatnék tovább, nem néznék még netre sem, több hónapig az tuti... only hód forever :P |
van négy szép összekapcsolt orim, van is velük elég munka, meg a pénztárcám is ennyi vippet bir(kiprobálás után, már képtelen lennék anélkül élvezni a játékot). De multkor ugy esett, hogy pont az 5-n nem volt orim. gondoltam ha már 7-800 körig még biztos nem fordulok, hát elinditok egy orit(természetesen azzonnal összekapcsoltam:)) szépen- kényelmesen épüljön be, töltödjenek a barakkok stb., aztán ha üresen szükség lesz az 5-s szintre forduláshoz max kiárulok, átadom a pénzt, ha van ott ép ismerös és törlök.
Talán ha napi 10 extrapercet igényel az ori nevelgetése, szépen cseperedett is, ha kiárulom, gondolom lesz belöle 4-500 milla.(nem a nagy lové volt a cél) Esetemben ugy alakult, mégsem abba a csopiba fordulok le, igy valoszinüleg számomra a pénz elveszett, de nem bánom, mert volt alkalmam kiprobálni egy uj fajt, uj stratégiát a 200 hekiröl történö indulásban.(a hétvégi nekem nem jött be). meglátásom szerint, ha történetesen mégis abba a csopiba fordultam volna, és visszakaravánozzák hozzam a pénzt, az nem ütközik tudtommal a szabályokba, de a jövöre nézve szeretném, ha valaki megerösitene ebben a hitemben |
All times are GMT +1. The time now is 13:18. |