![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én ehhez az elvhez tartom magam. :) |
Na témához szólva: nem kell mégegy töltelék személyiség,pláne azért nem, hogy legyen. Mert azt csak a kezdők és a kékszámosok használnák.
Ha lesz új személyiség, akkor olyan legyen, amit akár elsőnek is beválasztanál. Ugyanakkor egyetértek a tudós gyengítésével, és a tábi erősítésével. De tudósnál azt mondanám, hogy: a két extrát nem választhatod lakásra, és arra a tudományra, amiből alapból pluszod van. A 8% elfogadhatónak tűnik. Tábinál is elég lenne 8% (A 17% bónusz nem orkra kicsit sok), és ekkor a 7. tábornok bónuszát 12%-ra kéne növelni. |
itt alapjában az építészről szólna a csevej, hamár új személyiséget szeretnénk..
Nem a régiek módosításáról... |
Quote:
Nem kell minden személyiséget tölteléknek hívni csak azért mert mindenki ahhoz van szokva hogy tudós, vándor És az építész színesíteni a játékot ahogyan már kismilliószor leírta kismillió ember :) és unom már hogy mindenki töltelék személyiségnek nevezi azt amit ő nem szokott használni :p |
Felesleges új személyiség....
|
Eleinte jó 5letnek tartottam az új személyiséget....
De rájöttem, hogy felesleges lenne, a többi személyiség pont elég. A legmacerásabb és a legveszélyesebb belenyúlni a fajokba és a személyiségekbe, egyik faj és személyiség se jobb mint a többi...ki van egyensúlyozva és ezt nem szabad felborítani! Sokan mondják, hogy a tudós a legjobb, de nézőpont kérdése, ott van a vándor, jókat lehet vele taktikázni, lecsökkenti a visszatámadás esélyét, ha (3) 2 körre támadsz. A harcos is nagyon hasznos személyiség, szivesebben választanám ezeket mint a tudóst. DE EZ NÉZŐPONT KÉRDÉSE...! |
Quote:
:D keress nekem légyszi valahol ien országot... olyan óriást aki 2-3 személyiségű és túlélő !! ( nekem volt egy angolban 1000 körig, de csak viccből semmi jelentősége nem volt :D ) de tovább megyek a játék csúcsa az A. hány ország van ott túlélő személyiséggel szerinted?? ha lenne építész hány ország választaná be a tudóst, meg mindent kihagyva az építészt és a túlélőt?? ha felvinnék A ba egy olyan orkot ami tábornok, tudós... nah ezek után mit válasszak? harcos : többet hozzak ha már beütök? vándor : kevesebbet keljen oda fokoznom, illetve könnyebben tudjak elbontani 1-1 támadásnál? varázsló: annyira ki vagyok élezve, hogy kell a készüli , mert ritkán sikerül a vérszomj ? kereskedő: több éves lassú komoly munka után feljutok 2xk hekire, ahol kiépítek 10k bankot és örülök a lémnek? építész: anyira élezve megyek, ha megrengetnek, akkor el megy annyi egységem, hogy nem férek be a seregemmel, ezért minimalizálni akarom a dezertáló seregemet ? ( személyes véleményem a gyújtogatás marhára túl lihegett valami csak bolha csípés, hadisnak nem igen okoz kárt, csak többet kell gépnél lenni... A ban ugye nem tartod benn az összes sereget ( de még b ben sem), max alúra teszed a barakkot, amíg nincs embered, amíg nem épülsz fel újra, ha támadnak fokozol le egységet komoly károkat nem tud okozni, csak ha nem vagy gépnél. ) szóval azt hiszem még jócskán maradna mit választani, és az igazi hadis orik nem az építészt választanák, vagyis nyugodtan csípkelődhetsz a tolidal 8-10 körről ettől függetlenül... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:44. |