Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Shutdown day - Március 24 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1553)

BimmBimm 03-11-2007 20:27

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 79533)
Hihi... jó már elmentetek kicsit a miből lesz a micsoda és jaj szegény fák felé (Papír újrahasznosítás.:) )... megjegyzem a tök kezdőknek papírra nyomtatják a számítástehnika tankönyveket.;)

Off: ha csak azokat nyomtatnák, de a programózói könyveket sem sms ben kapod:):)

Ati 03-11-2007 20:27

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 79533)
Hihi... jó már elmentetek kicsit a miből lesz a micsoda és jaj szegény fák felé (Papír újrahasznosítás.:) )... megjegyzem a tök kezdőknek papírra nyomtatják a számítástehnika tankönyveket.;)

Lehet könyvből is tanulni, ez tény. Ahogy angolt is tanulhatsz Marika nénitől, aki már látott képeslapot Londonról, vagy kimehetsz Angliába egy nyelvtanfolyamra.

Goldy 03-11-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79535)
Én mindig is értettem, hogy mit mondasz, nem véletlenül szerepel a regisztrációs oldalon az a nagy, csúnya, pirosbetűs figyelemfelhívás.

Én az ilyen napoknak, ilyen "akcióknak" az értelmét nem látom, és abban is biztos vagyok, hogy akik ebben, az oldalon leírt formában részt vesznek, azok több kárt tesznek, mint ami haszna ennek van. (Ami az én meglátásom szerint ebben a formában nulla. :))

Kárt?

ha 24 órára kikapcsolom a gépem milyen kárt teszek? :))) LOL

Ati 03-11-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 79536)
Off: ha csak azokat nyomtatnák, de a programózói könyveket sem sms ben kapod:):)

Off: van egy sql könyvem, kb 500 oldal, de az életben nem használtam... Mi a fenének, amikor ott a net?

És akkor legyen egy nap, amikor nincs net: vegyünk minél több könyvet, minden alkalommal egy újat, amikor megjelenik valami programból egy friss verzió. :)

Ati 03-11-2007 20:31

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 79512)
Már hogya fenébe ne lenne egészséges minden szinten?? Lélek test szellem, söt még a szemet is javítja.

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 79530)
:D:D LOL, ez a szép, hogy te ilyen párhuzamokat vonsz, az enyimbe meg belekötöl :D:D

A fentire most mit mondjak? ;)

Cassandra 03-11-2007 20:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79537)
Lehet könyvből is tanulni, ez tény. Ahogy angolt is tanulhatsz Marika nénitől, aki már látott képeslapot Londonról, vagy kimehetsz Angliába egy nyelvtanfolyamra.

Én sose láttam számítástechnika tankönyvet, de pl. anyunak nem tudom hogy fogom a nethasználatot megtanítani (vsz. veszek egy tollat, egy papírt és minden lényegeset lépésről lépésre leírok... oh megint a papír és még tintát is fogyasztok.).;)

BimmBimm 03-11-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 79541)
Én sose láttam számítástechnika tankönyvet, de pl. anyunak nem tudom hogy fogom a nethasználatot megtanítani (vsz. veszek egy tollat, egy papírt és minden lényegeset lépésről lépésre leírok... oh megint a papír és még tintát is fogyasztok.).;)

begépeled neki :D:D

Ati 03-11-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 79538)
Kárt?

ha 24 órára kikapcsolom a gépem milyen kárt teszek? :))) LOL

Részletezhetem, hogy milyen károkat tud okozni egy ilyen "nem gondolkozom, csak megyek a többiek után" hozzáállás, de nem teszem, ha nem muszáj, azt hiszem, hogy a törtételemben számos példa van erre.

Cassandra 03-11-2007 20:35

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 79542)
begépeled neki :D:D

Hova?:confused:
Nem az én gépemen akar netezni és arról se vagyok meggyőződve, hogy megtalálná hol van, nem sok köze volt a számírógépekhez eddig.:))))

Goldy 03-11-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79543)
Részletezhetem, hogy milyen károkat tud okozni egy ilyen "nem gondolkozom, csak megyek a többiek után" hozzáállás, de nem teszem, ha nem muszáj, azt hiszem, hogy a törtételemben számos példa van erre.

Jesszusom, szal a jó példát is birkaság követni?
Esetleg résztvenni egy autómentes napon a critcal mass-on?

És ha 24. én pár függő találkozik személyesen is egy kricsmiben, azzal is bazinagy kárt okoz bizonyára :)

All times are GMT +1. The time now is 22:26.