![]() |
akkro dibj meg egy plusz raputatonnel:) csúnya bácsik levitték minus 13ra:mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és az elfek tényleg sunyik, de róluk mindenki tudja, ezért annyira nem sunyi a sunyiságuk.. :P |
Quote:
ordítva sunnyognak be a célországba még a tolik is :D |
Quote:
|
Hát azért az az ember olyan nagyon nem tudja molesztálni azt az 5-6 körre lévő óriást a tolvajaival;) Meg nem is értem, miért tenné:) Meggazdagodni nem fog belőle, ha háború van, akkor nem sok kárt okoz, őbenne meg kárt nem tesznek, szal szerintem az ilyen nézeteltérések ember és óriás között, ekkora távolság esetén, hamar megbékélésbe esnek át:)
|
Quote:
mert eddig nem akartak az átépítéssel szenvedni( kórházak), de a következő után szankciók lesznek... Elszabadult a dolog a másik szövetség nem túl nagy diplomáciai képességről tett tanulságot. Mégsem a hullát vették célba, hanem az ember tolvajuktól foglaltak földet, a tolvaj le is került 7-8 körre, és ezek után 3 napon át a tolvaj készültségét arra pazarolta, hogy varázslókat gyilkoljon, ez jelent némi tehetetlenséget, úgy gondolom. A következtetést le is vonta a szövetség , nem elég figyelmeztetni, megpróbálni jobb belátásra téríteni az ellenfelett, hanem kőkeményen tönkre kell tenni adott esetben az ember orit, hogy ez ne fordulhasson elő.. |
LotR, tod, hogy mié vok uwelita, szal nekem ezt a stratégiát nem kell bemutatni:) Ráadásul ugye én még hírdetem is ezt magamról:D Én is elmesélek egy történetet... Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hozzánk ellenségesen viszonyuló ország az ő szövetségével. Meg voltunk mi, tudod kik;) Háború. A srác atomra bevédve, viszonylag megközelíthetetlen, benne sok kárt tenni nem lehetett. Csak volt 3 társa... És azokon lett csúnyán elverve a por. Ilyenkor mindig felvetődik egy csomó kérdés: csak arra az egy emberre haragszol, de nem tudod komolyan bántani, viszont van szövije. Most akkor leverhetjük rajtuk a nézeteltérést vagy morális aggályokba ütközik a dolog? Mert ugye elvileg szövijei segítik őt, és háború esetén nem kéne érdekeljen, melyiket hogy hívják. Épp ezért már az elején egyértelművé tesszük a dolgot, és ha ennek ellenére összetűzés lesz, akkor mi megmondtuk...
Még annyit: ez az emlegetett emberke azóta is hírdeti, hogy bezzeg őt nem tudtuk elkapni, csak a szövijét, ami persze őt minősíti. |
All times are GMT +1. The time now is 19:31. |