Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Paypal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1533)

Cece 03-27-2007 23:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83019)
Igazából a másiknak is jónak kellene lennie. Az, hogy nem magyar, nem probléma, egyik kártyelfogadónk se magyar bank. Velük nem jutottam dűlőre, figyelembevéve, hogy a nemzetközi oldalakra is kellene használni a fizetést. Mindenáron a forinthoz ragaszkodtak, ami valljuk be, egy amerikainak például nem mond sokat. :)))

A PayPal-t ismerik és megszokták már.

Nos a PayPal-al az a gondom, hogy nálunk nincs. Legalább is fizetéskor az országok listájában nem szerepel sem Szerbia sem Jugoszlávia. Bevallom egyszer megpróbáltam Jemennel a hagyományos bankkártyás fizetést, de nem sikerült :D :D :D
Nincs ebben semmi titok... a Raiffeisen bank ezüst szinű dombornyomott VISA hitelkártyájával próbálkoztam erősen, de nem jött össze. Van Master Card-om is, de annak nem tom a kódját :( ... nah majd megoldom :)
Mondjuk olyan cselek voltak már, hogy véletlenül elírtam az E-mail címet és nem sikerült a fizetés. Nos a kariról amiről szó van ott a banknál nincs megadva e-mail cím, mert az értesítések SMS-ben jönnek. A rendszerben viszont kéri.
Mindegy. Hétvégéig megoldódik a gond szerintem :) Ha meg nem , akkor taposom a mellék orit tovább VIP nélkül, amig nem lövök egy feltöltőkarit és ismét zaklatni fogok valakit, hogy belőjje az orimat :D

Ati 03-28-2007 08:43

Tényleg nem szerepelnek ezek az országok... Azt hittem a környékről csak Románia nincs a listán, de úgy látom van még pár ország...

El se hiszem, hogy valami nemzetközi szolgáltatásban Magyarország nem utolsóként került fel. :D

richardka 03-28-2007 10:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83065)
Tényleg nem szerepelnek ezek az országok... Azt hittem a környékről csak Románia nincs a listán, de úgy látom van még pár ország...

El se hiszem, hogy valami nemzetközi szolgáltatásban Magyarország nem utolsóként került fel. :D

Már majd 1 éve?? :) benne vagyunk:) ellőtem még eggyet majd szolj amikor teperni kell a pusz 51% miatt:))

kicsit alkudozok:)

Ati 03-28-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 83095)
Már majd 1 éve?? :) benne vagyunk:)

Tavaly év végén kerültünk fel, valamikor október, november környékén. Sokkal előbbre igérték, valamikor nyár végére, de csúszott nagyon sokat.

Vagyis küldeni lehetett már előbb is, azt végülis elég régóta. A fogadási oldal van pár hónapja.

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 83095)
ellőtem még eggyet majd szolj amikor teperni kell a pusz 51% miatt:))

kicsit alkudozok:)

Még van 34 darab a 100-ból. :)

Cece 04-05-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83065)

Lehet hogy Magyarország mégis utolsóként került fel, mert mi ugyan még nemzetközinek sem számítunk :D Sajnos... de én ezen már csak röhögni tudok :D
Minden esetre meg van oldva a gondom... szerintem egy életre :)

Ati 04-08-2007 10:06

Már csak 20 darab maradt a +50%-os akciós VIP-ből a Hódítóban.

Andrew 04-08-2007 11:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85986)
Már csak 20 darab maradt a +50%-os akciós VIP-ből a Hódítóban.

A Queosiában mennyi van még hátra? És ott is érvényes az, hogy ha 3 összekötött oriból a másodikat vipelem, akkor a harmadik is megkapja a vipet?

Ati 04-08-2007 11:17

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86000)
A Queosiában mennyi van még hátra? És ott is érvényes az, hogy ha 3 összekötött oriból a másodikat vipelem, akkor a harmadik is megkapja a vipet?

Queosiában még van 60. Ott ez a kedvezmény nem él, ott más kedvezmények vannak. (Sorsolással nyert ingyen vip, ajánlási rendszerben kapott ingyen vip stb.)

Andrew 04-08-2007 11:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86001)
Queosiában még van 60. Ott ez a kedvezmény nem él, ott más kedvezmények vannak. (Sorsolással nyert ingyen vip, ajánlási rendszerben kapott ingyen vip stb.)

Huhh, még jó, hogy rákérdeztem előtte :o
Köszi :)

richardka 04-08-2007 20:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86001)

Ma akartam paypal bulit nyomni de valami nem stimmel:))
légyszi nézz utána mert megint furán jön be kártyaszámot is akar, meg adatokat

A multkor nem kért ilyeneket.
kb 4x probáltam ma különböző idöpontokban de ugyanaz az eredmény.
nem tudom de ahogy láttom cimet is meg jopár dolgot

All times are GMT +1. The time now is 04:25.