Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Túlcsorduló klánraktár (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1524)

Cassandra 09-19-2007 11:40

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 125091)
a +1órát én se támogatom, ahogy az agyon bonyolitást se.
(amúgy attól hogy nem lépnek be hozzád, még mindig ébreszthet a klánod hajnali 3kor, amit az 1fős klánnál senki sem tesz meg:D)

De, az ébresztőóra.:p
Keljenek a nagyobb klánok tagjai is arra.;)

Kisbér 09-19-2007 13:12

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 125094)
Mit kell ezen kifejteni?:)
XY-nak visszajön a fegyvere a piacrol, ha képes tultölteni a klánraktárat, egy laza mozdulattal át tudja adin azt egy másik klántagnak, az kiteszi eladási áron és tádám...
Mennyivel egyszerübb, ha csak egyszer kell belépni a klántárshoz, mint az, ha 50* kéne, amíg átadod magadnak a pénzt vagy bármit....;)

Még mindig nem értem...
Csak a nyersanyagokat lehet túltölteni, és azt is csak a ht tudná.
Tehát nem értelek titeket, na mind1... (egy 20-as raktárral, ami átlagosan azért van mindenkinél minimum, már 60e nyersi fér a rakiba - annyinként átpakolni nem olyan nehéz az)

Viszont van egy aggasztó dolog...
televeszi magát a haver, kör végén túltölti a klánrakit a ht, aztán kiveszem én, köv kör végén túltölti a ht, aztán kiveszi a haver, köv. kör végén túltölti a klánrakit a ht, stb, stb, stb...
Tehát végtelen mennyiségű nyersi lehet nálad 0 kockázattal (piacról hazatérő áruk elveszése), pusztán annyi a lényege, hogy mindig legyen benn valaki :)

Szóval ezt még módosítani kéne, hogy csak akkor tölt a ht, ha előző körben jön haza a nyersid, és csak annyit, amennyi hazajött a piacról. Mondjuk :)

Cassandra 09-19-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 125121)
Még mindig nem értem...
Csak a nyersanyagokat lehet túltölteni, és azt is csak a ht tudná.
Tehát nem értelek titeket, na mind1... (egy 20-as raktárral, ami átlagosan azért van mindenkinél minimum, már 60e nyersi fér a rakiba - annyinként átpakolni nem olyan nehéz az)

Azért nem értesz, mert nem olvasod el, miket írunk ,vagy felületesen... Pontosan azt írtam, hogy ha SK túl tudod tölteni a klánrakit, azzal lehet egyszerübbé tenni a pénzmozgást...

Már kezdek én is belebonyolódni, a lényeg én a magam részéről továbbra se támogatom.

Synkel 09-19-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 125134)

Azért nem értessz, mert nem olvasod el, miket írunk ,vagy felületesen... Pontosan azt írtam, hogy ha SK túl tödöd tölteni a klánrakit, azzal lehet egyszerübbé tenni a pénzmozgást...

Már kezdek én is belebonyolódni, a lényeg én a magam részéről továbbra se támogatom.

Közben azért megválaszolta magának, hogy mi a gáz ezzel a túltöltéssel. Nem jó, ha a kapacitáson felüli áru túlél egy körváltást...

vereslaszlo 12-10-2007 13:25

helytartó se kiséreljen meg többet berakni, mint amennyi hely van

Én a magam részéről semmilyen modón nem értek egyet a klánraktár tultőltésével.

Sőt örülnék, ha a helytartóval támogatott mozgásoknál a helytartó se kisérelne meg többet berakni, mint amennyi oda befér.

ErdelyMagyaria 12-11-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86880)
Ha valaki nem rendeltetésszerűen használja a piacot, az jár ilyen kockázatokkal, szerintem ennek benne kell lennie mindig a számításokban.

Zoldet erdemel ez a mondat! ;)

Miert kell mindent futoszalagra tenni egyeseknek? :rolleyes:
Ha piacozol akkor csinald okosan es ha bedoglik a neted akkor szaladj net kavezoba... Ha nincs kockazat es ha nem vagy hajlando kello aldozatot hozni azert h tartalekod legyen, akkor nem erdemled meg a tartalekot !!! :mad:

Ugy h reszemrol tema lezarva es maradjon ugy ahogyan van ez a resze a jateknak :cool:

Ati 03-13-2008 14:18

Minél többet gondolkozom ezen a javaslaton, annál kevésbé tetszik...

Ha a szövetségesedtől valamit át szeretnél venni, akkor legyen ott a szövetségesed is. Ne te akard az ő országát is irányítani...

Mi szükség arra, hogy egy ember irányítson 10 különböző országot az A-ban?

Arwyl szelleme 03-13-2008 15:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 165171)
Minél többet gondolkozom ezen a javaslaton, annál kevésbé tetszik...

Ha a szövetségesedtől valamit át szeretnél venni, akkor legyen ott a szövetségesed is. Ne te akard az ő országát is irányítani...

Mi szükség arra, hogy egy ember irányítson 10 különböző országot az A-ban?

Egyetértek, felesleges bonyolítani.

Ati 03-17-2008 09:46

Van-e bármi olyan nyomós érv, ami felett elsiklottam, ami azt indokolja, hogy a szövetségesed országának raktárkészlete felett rendelkezni tudj akkor is, ha az illető nincs elérhető közelségben?

Ati 03-17-2008 21:15

Senki többet?

All times are GMT +1. The time now is 04:01.