![]() |
Quote:
Keljenek a nagyobb klánok tagjai is arra.;) |
Quote:
Csak a nyersanyagokat lehet túltölteni, és azt is csak a ht tudná. Tehát nem értelek titeket, na mind1... (egy 20-as raktárral, ami átlagosan azért van mindenkinél minimum, már 60e nyersi fér a rakiba - annyinként átpakolni nem olyan nehéz az) Viszont van egy aggasztó dolog... televeszi magát a haver, kör végén túltölti a klánrakit a ht, aztán kiveszem én, köv kör végén túltölti a ht, aztán kiveszi a haver, köv. kör végén túltölti a klánrakit a ht, stb, stb, stb... Tehát végtelen mennyiségű nyersi lehet nálad 0 kockázattal (piacról hazatérő áruk elveszése), pusztán annyi a lényege, hogy mindig legyen benn valaki :) Szóval ezt még módosítani kéne, hogy csak akkor tölt a ht, ha előző körben jön haza a nyersid, és csak annyit, amennyi hazajött a piacról. Mondjuk :) |
Quote:
Azért nem értesz, mert nem olvasod el, miket írunk ,vagy felületesen... Pontosan azt írtam, hogy ha SK túl tudod tölteni a klánrakit, azzal lehet egyszerübbé tenni a pénzmozgást... Már kezdek én is belebonyolódni, a lényeg én a magam részéről továbbra se támogatom. |
Quote:
Közben azért megválaszolta magának, hogy mi a gáz ezzel a túltöltéssel. Nem jó, ha a kapacitáson felüli áru túlél egy körváltást... |
helytartó se kiséreljen meg többet berakni, mint amennyi hely van
Én a magam részéről semmilyen modón nem értek egyet a klánraktár tultőltésével.
Sőt örülnék, ha a helytartóval támogatott mozgásoknál a helytartó se kisérelne meg többet berakni, mint amennyi oda befér. |
Quote:
Miert kell mindent futoszalagra tenni egyeseknek? :rolleyes: Ha piacozol akkor csinald okosan es ha bedoglik a neted akkor szaladj net kavezoba... Ha nincs kockazat es ha nem vagy hajlando kello aldozatot hozni azert h tartalekod legyen, akkor nem erdemled meg a tartalekot !!! :mad: Ugy h reszemrol tema lezarva es maradjon ugy ahogyan van ez a resze a jateknak :cool: |
Minél többet gondolkozom ezen a javaslaton, annál kevésbé tetszik...
Ha a szövetségesedtől valamit át szeretnél venni, akkor legyen ott a szövetségesed is. Ne te akard az ő országát is irányítani... Mi szükség arra, hogy egy ember irányítson 10 különböző országot az A-ban? |
Quote:
|
Van-e bármi olyan nyomós érv, ami felett elsiklottam, ami azt indokolja, hogy a szövetségesed országának raktárkészlete felett rendelkezni tudj akkor is, ha az illető nincs elérhető közelségben?
|
Senki többet?
|
All times are GMT +1. The time now is 04:01. |