Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Más katonák!! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1522)

bubuman1 03-09-2007 11:13

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 78569)
Esetleg gyorsabban nem mehetnének a támadok? :)
Pl. -1 kör.

S a védőknek is kellene vmi funkcio....de arra ötletem sincs mi legyen :)

Szerintem,lehetne kevesebb helyigényük,vagy barakk nélkül is valamennyit lehetne tárolni!!

Vagy csak bevezetnének egy új épületet (Erőd)!!Amibe csak ilyen védők lennének és emiatt esetleg megnőne a védőértéke!!
Ez embertől függ,h. hány %-át áldozza fel a hekijeinek.

Valezius 03-09-2007 11:21

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 78998)
Szerintem,lehetne kevesebb helyigényük,vagy barakk nélkül is valamennyit lehetne tárolni!!

Vagy csak bevezetnének egy új épületet (Erőd)!!Amibe csak ilyen védők lennének és emiatt esetleg megnőne a védőértéke!!

Ez már egész értelmesen hangzik, mondjuk 1erődben alapból 80 fér el, akkor ugye az a hátránya, hogy sokat eszik, meg a tornyos íjnál még mindig gyengébb. De a sima íjnál erősebb. És az erőd felválthatná a piacot.

sema034 03-09-2007 11:23

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 78998)

Ha másfélszer több férne el belőlük és még lenne erőd is akkor feleslegessé válna az ijász mivel azonos helyen több védőértékkel rendelkeznének a védők, ha meg 1.5-nél kevesebb férne el akkor meg ugyanugy nem lenne értelme mint most mivel az ijásznál igy is gyengébb lenne. Szoval vagy az ijász válna feleslegessé vagy maradna minden változatlan.

bubuman1 03-09-2007 11:24

Ja ez így elég jól hangzik szem!!Cak nem tudom,h. belemennek 1 új épület létrehozásában!!!

bubuman1 03-09-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by sema034 (Post 79001)
Ha másfélszer több férne el belőlük és még lenne erőd is akkor feleslegessé válna az ijász mivel azonos helyen több védőértékkel rendelkeznének a védők, ha meg 1.5-nél kevesebb férne el akkor meg ugyanugy nem lenne értelme mint most mivel az ijásznál igy is gyengébb lenne. Szoval vagy az ijász válna feleslegessé vagy maradna minden változatlan.

De az erőd is esetleg 2 hekit foglalna?
Már közel járunk hozzá szem,h. meglegyen az értelme!!!

Vagy erőd és + kaja vagy pl 600 hekin 1000 védő szabadban!!!

Cassandra 03-09-2007 11:33

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 79003)

Ha egy erőd 2hekit visz, olyaneróvel építesz egy barakkot és egy tornyot és teszel bele 50íjjat, többet ér még ekkor is, mint pl 80védő.

Egyet értek, hogy vagy az íjász felesleges, vagy a védő, a kettő mindenképp üti egymást.

sema034 03-09-2007 11:34

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 79003)

A kaja fogyasztásban lehet hogy igazad van ugyebár kellenének a pontos értékek. De valamelyik lehetőság ijász toronyban vagy védő erődben azonos hekin nagyobb védelmet adna és akkor mért választanám a kevesebbet? Szoval valamelyik feleslegessé válna ugy mint most a védő.

bubuman1 03-09-2007 11:35

Akkor maradna a szabad helyen tárolás!!???

Valezius 03-09-2007 11:39

Quote:

Originally Posted by sema034 (Post 79005)
A kaja fogyasztásban lehet hogy igazad van ugyebár kellenének a pontos értékek. De valamelyik lehetőság ijász toronyban vagy védő erődben azonos hekin nagyobb védelmet adna és akkor mért választanám a kevesebbet? Szoval valamelyik feleslegessé válna ugy mint most a védő.

Azért mert az erődöt mindig működtetni kell, a tornyot meg csak akkor ha támadás jön. (Meg persze a torony ad plussz véderőt is, de ez csak részletkérdés) Esetleg ha az erődben nem 15ember dolgozna? Úgyis a piac helyére kéne bevezetni. Ezen felül van a plussz tanya. De tényleg számolni kéne! Akkor én számolok is egyet 200 hektárra.

sema034 03-09-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 79007)
Azért mert az erődöt mindig működtetni kell, a tornyot meg csak akkor ha támadás jön. (Meg persze a torony ad plussz véderőt is, de ez csak részletkérdés) Esetleg ha az erődben nem 15ember dolgozna? Úgyis a piac helyére kéne bevezetni. Ezen felül van a plussz tanya. De tényleg számolni kéne! Akkor én számolok is egyet 200 hektárra.

Szerinted akkor ugy lenne hogy a védők az erődben laknának nem a barakban?

All times are GMT +1. The time now is 16:41.