Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   országnév megváltoztatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1520)

Non Omnis Moriar 03-04-2007 16:59

Támogatnám a névváltoztatást, a teljes névre. Nem feltétlenül persze

Indoklás: Részleges névváltoztatás technikailag is túl bonyolult lenne, ezért annak értelmét nem látom...

Feltételek:
- Tulajdonosváltáskor (email átíráskor), anarchista csoportban (Ha majd ez funkció lesz remélem nem sokára)
- Idö és/vagy számbeli korlátozás, pl egy oriban maximum 1x de legalább olyan feltételhez kötni mint a zérózást.
- az ország elsö 24órás azonosításáig vagy amig le nem jár a lila, 3 napon belül (elírást javítani stb stb) ez szerintem megvalósítható és nem is lenne gond.
- Ha felszólították rá a tulajt mert sértö az ország neve, megtévesztö, vagy mert valaki másnak adja ki vele magát

skiti 03-04-2007 17:00

Őőő...
nem értem:)
miért bonyolult a részleges?

Ati 03-04-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 77796)
- Idö és/vagy számbeli korlátozás, pl egy oriban maximum 1x de legalább olyan feltételhez kötni mint a zérózást.

A 8 évente 1x egész jó időbeli korlátozásnak tűnik. ;)

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 77796)
- az ország elsö 24órás azonosításáig vagy amig le nem jár a lila, 3 napon belül (elírást javítani stb stb) ez szerintem megvalósítható és nem is lenne gond.

No ez az, amikor aztán végképp semmi értelme a változtatásnak, törli, és regisztrál egyet a helyes névvel. Egy 1 napos országban nincs hú de nagy vesztenivaló, ami miatt ne törölhetné.

Non Omnis Moriar 03-04-2007 17:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77798)
No ez az, amikor aztán végképp semmi értelme a változtatásnak, törli, és regisztrál egyet a helyes névvel. Egy 1 napos országban nincs hú de nagy vesztenivaló, ami miatt ne törölhetné.

Az is igaz, és ha mondjuk 1x változtathat rajta akkor javíthat késöbb is.

Ati 03-04-2007 17:13

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 77802)
Az is igaz, és ha mondjuk 1x változtathat rajta akkor javíthat késöbb is.

Nem változtathat. Ez egy EGYSZERI lehetőség LENNE, a következő ilyen majd talán újra 8 év múlva. :)

Non Omnis Moriar 03-04-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77803)
Nem változtathat. Ez egy EGYSZERI lehetőség LENNE, a következő ilyen majd talán újra 8 év múlva. :)

Bocs, csak arra reagáltam amit a topicnyitó felvetett, hogy késöbbre is megmaradna ez dolog
Erre írtam hogy jo, de csak speciális esetekben, pl a tulajváltós dolog

Ati 03-04-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 77804)
Bocs, csak arra reagáltam amit a topicnyitó felvetett, hogy késöbbre is megmaradna ez dolog
Erre írtam hogy jo, de csak speciális esetekben, pl a tulajváltós dolog

Átveszel egy országot, aminek átírhatod a számát, és a javsalatod szerint megváltoztatod a nevét. Akkor nem egyszerűbb már regelni egy újat, valahonnan pénzt kérni bele, aztán felépíteni, ahogy akarod? Mi értelme így az átvételnek, ha semmi nem marad meg az országból?

Non Omnis Moriar 03-04-2007 17:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77807)
Átveszel egy országot, aminek átírhatod a számát, és a javsalatod szerint megváltoztatod a nevét. Akkor nem egyszerűbb már regelni egy újat, valahonnan pénzt kérni bele, aztán felépíteni, ahogy akarod? Mi értelme így az átvételnek, ha semmi nem marad meg az országból?

Hát azért a számát nem lehet csak úgy átírni... de jó, értem miröl beszélsz

Ati 03-04-2007 17:23

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 77809)
Hát azért a számát nem lehet csak úgy átírni... de jó, értem miröl beszélsz

A számátírásra eddig minden évben volt lehetőség, és ha nem egy ősrégi szám, akkor nem is bonyolult a dolog.

Én a névváltoztatást továbbra is egy egyszeri, speciális alkalomként képzelem el.

Andrew 03-04-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77810)
Én a névváltoztatást továbbra is egy egyszeri, speciális alkalomként képzelem el.

én valami olyan rendszerre gondoltam mint a karácsonyi licit...
vagy húsvéti licit :D a nyuszika hozza az új nevet;)

esetleg február 29-e :D

All times are GMT +1. The time now is 01:37.