![]() |
|
Quote:
nem rossz, de az árát meg sem mertem nézni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amugy sztem a dollár is gyenge most... |
Nos ott tartok, hogy valszeg ASUS laptopom lesz..
1. kérdés : melynek válasza segítene a döntáésben... Miaza vga és mi a chipset pontosan??? Mégpedig a videokártyák: Melyik milyen? Összehasonlítva; melyik a legjobb? Intel 940GM Integrált nVidia Geforce GO6100 ATI radeon X1100 ATI radeon X200 ATI x1600 256MB VRAM (chipset Ati rx 480M) Intel 945GM |
Quote:
ATI x1600 256MB VRAM (chipset Ati rx 480M) ez a legerösebb, de ez melegszik a legjobban Ati x200 után jon az x1100-as , az nvidia nem tudom hogy hova helyezhető Intel szutyok:) az az x200 környékén lehet vagy picivel gyorsabbak:) Majd megkeresem neked a linket |
Quote:
elviszik... Ez a legkényelmesebb, + azt , h korrekten dolgoznak.. De remélem szervízre nem lesz szükségem :p Ezek alapján akkor vagy az ATI x1600 v az nVidia... A chipset, VGA? Kérdés? Mi Mi? |
Quote:
VGA= videjó kártya Egyébiránt a GeForce zsuga is eléggé jó. Asszem a 6100-es osztott /turbo cash/ memmel rendelkezik. Van neki saját /dedikált/ RAM-ja, de ha több kakaó kell akkor belenyúl a rendszer memóba is. Előre látom a kérdést tehát: RAM=memória rendszer memó= az a RAM, ami elsődlegesen az OS beüzemelésére van hivatva, tartózkodási helye az alaplapon van So-dimm slotban. :) |
Quote:
Tehát az nvidiás üti az általam felsoroltakat? :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:31. |