Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Web szerkesztés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=149)

track 02-05-2006 11:04

nah ja! akkor a html már meg van akkor most egy kis css aztán meg majd még meglátom mert ahogy elnéztem egy kis időbe fog tellni míg megtanulom a css-t:confused:

track 02-06-2006 16:00

van itt valaki akinek van vmi nagyon *jó* saját készítésű site-ja?

Remedy 02-07-2006 09:40

Quote:

Originally Posted by Ati
Szerintem első körben döntsd el, hogy mit akarsz, felsoroltál 3 dolgot, én hozzáteszek egy negyediket is: javascript, és akkor pár évig el is leszel. :)

tegyuk hozza a flashet is... lehet annak is van letjogosultsaga :)

LotR 02-07-2006 09:58

Tanultam web-lap szerkeszést fél-évig, főként a hmtl nyelvet nézegettük..
Érdekelne milyen szerkesztő programot használtok, melyiket ajánljátok...
Én a vizsga oldalamat Publisherbe csináltam, de gyanakszom hogy sokkal jobb és profibb proggramok is léteznek....
Ki mit ajánl? Személyszerint a könnyen elsajátítható, felhasználó barát program érdekelne, esetleg magyarosított verzió( nem fontos!)

Előre is köszi.

Ati 02-07-2006 10:01

Quote:

Originally Posted by Remedy
tegyuk hozza a flashet is... lehet annak is van letjogosultsaga :)

Egész biztosan van, de egy flash szerkesztő párszázezerbe kerül, így azt hiszem, hogy ez erősen kiváltság marad egy ideig.

Wow, most nézem, 110k+áfa, kezd esni, annyira már nem is vészes.

Remedy 02-07-2006 10:07

Quote:

Originally Posted by LotR
Én a vizsga oldalamat Publisherbe csináltam, de gyanakszom hogy sokkal jobb és profibb proggramok is léteznek....
Ki mit ajánl? Személyszerint a könnyen elsajátítható, felhasználó barát program érdekelne, esetleg magyarosított verzió( nem fontos!)
Előre is köszi.

notepad/vi ;)

ckow 02-07-2006 10:10

Én használom a Flash-et, persze még csak nagyon alap fokon (tutorialok), de nekem öö.. "kölcsönvett" verzióm van:rolleyes:
Amúgy egyszerűen kezelhető, és nekem 100%-osan tetszik (csak a memóriát fogyasztja). Aki tudja, próbálja ki, megéri;)

Ati 02-07-2006 10:18

Quote:

Előre is köszi.

Ha már szóba került a flash, akkor azzal egy csomagban van Dreamweaver, az nem rossz.

track 02-07-2006 11:02

Quote:

Előre is köszi.

én a notepad+ ajánlom magyar és nagyon jó mert a tageket kiemeli és van asszem beépített kódok is!!:)

Fosztó 02-10-2006 02:55

Quote:

Originally Posted by track
én a notepad+ ajánlom magyar és nagyon jó mert a tageket kiemeli és van asszem beépített kódok is!!:)

szerintem a pspad is egessz jo az is kulon szinez html-t php-t javascriptet ezeken kivul meg ismer c,c++ java asszem meg assamblit is :)

All times are GMT +1. The time now is 18:08.