![]() |
Utánakerestem .. remélem ide befér a kérdésem :)
Ha kaptam egy orit anarchban,ami még nincs azonosítva .. az emil átírása várólistán van .. és ha kikérem megint az azonosító kódot,akkor a saját mailomra nem kapom meg azt? Köszi előre is :) |
Quote:
|
Quote:
|
Jah, és ha már ez a téma így feljött újra, akkor csak amolyan infó jelleggel: ez a módosítás már elkészült, és akár be is kerülhetett volna már a játékba, de a Vodafone irányú SMS fogadás véglegesítéséig még nincs az átadási feltétel véglegesítve. (Elküldött sms darabszám lenne a legcélszerűbb, de ha lesz Vodafone, akkor az nem lesz egyenértékű a többivel, így oda akkor mindenképp VIP kör szám fog kelleni.)
|
Ts, kérd le a kódot, és szólj annak, akitől kaptad, hogy küldje tovább neked azt az e-mailt amit kapott. :)
|
Quote:
Gondoltam ám én is erre :) De azért köszi :) |
Az előző verzióból kimaradt ez a modul, mert volt még néhány pont, ami visszaélésre adott lehetőséget. Ezek a lehetőségek megszüntetésre kerültek, így ha nem jön közbe semmi olyan tényező, amire nem számoltam, akkor ez a modul is bennelesz a 7-es verzióban, remélhetőleg sok anarachos örömére. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:49. |