![]() |
nem mondta senki h az elf, a törpe nem jó hadisok . jó hadisok persze. nagyon keményen lehet velük játszani csak tudni kell h hogyan, mint az összes fajnál. de a kérdés nem az h melyik fajjal lehet hadizni. hanem az h melyikkel lehet a legjobban. és mivel nem írt kikötést h xy időt vagyok, xy a klánom, ezért úgy értelmezem , hogy a legnagyobbat ütő orit keresi. na most szerintem az az ork :)
amúgy pedig az elf a kedvenc fajom :cool: |
Quote:
az hogy melyik a legjobb hadi, kicsit összetetteb, mintsem annyival eldönthető legyen, melyiknek a legnagyobb az ütőereje, ez édeskevés még úgy gondolom... (több más szempont is van, például a megszerzett földet meg is kell ám tartani ;)) ha már itt tartunk, a legjobb a gnóm hadis, még Aban is, lehet nem egyet érteni, ez csak az én véleményem... |
Quote:
Én egyetértek Petivel! Gnóm a legjobb hadis ;) utána ork :P |
Bár én nem vagyok nagy A-s,de arra már sikerült rájönnöm,hogy orkkal lehet a leggyorsabban haladni,de a gnóm védelemre is jó :)
|
persze h meg kell tartani. de egy orkot nem sokszor húznak le földdel ha jól van összerakva
|
Quote:
|
ezzel megint vitatkoznék;)
|
Quote:
(mert én nem állok le veled többet :D) |
Quote:
Orkot nem tudsz úgy összerakni, hogy ne verjék be viszonylag könnyen. A sok orkos klánok kifejezetten sebezhetőek. Szerintem a legjobb hadis A-ban a gnóm, és maximálisan egyetértek azokkal akik azt írták korábban, hogy nem az a legjobb hadis aki a legnagyobbat üti. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:43. |