Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A-hoz mi a legjobb hadis faj? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1448)

Napóleon 03-01-2007 14:00

nem mondta senki h az elf, a törpe nem jó hadisok . jó hadisok persze. nagyon keményen lehet velük játszani csak tudni kell h hogyan, mint az összes fajnál. de a kérdés nem az h melyik fajjal lehet hadizni. hanem az h melyikkel lehet a legjobban. és mivel nem írt kikötést h xy időt vagyok, xy a klánom, ezért úgy értelmezem , hogy a legnagyobbat ütő orit keresi. na most szerintem az az ork :)

amúgy pedig az elf a kedvenc fajom :cool:

Peter 03-01-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76866)
nem mondta senki h az elf, a törpe nem jó hadisok . jó hadisok persze. nagyon keményen lehet velük játszani csak tudni kell h hogyan, mint az összes fajnál. de a kérdés nem az h melyik fajjal lehet hadizni. hanem az h melyikkel lehet a legjobban. és mivel nem írt kikötést h xy időt vagyok, xy a klánom, ezért úgy értelmezem , hogy a legnagyobbat ütő orit keresi. na most szerintem az az ork :)

amúgy pedig az elf a kedvenc fajom :cool:

az hogy melyik a legjobb hadi, kicsit összetetteb, mintsem annyival eldönthető legyen, melyiknek a legnagyobb az ütőereje, ez édeskevés még úgy gondolom... (több más szempont is van, például a megszerzett földet meg is kell ám tartani ;))
ha már itt tartunk, a legjobb a gnóm hadis, még Aban is, lehet nem egyet érteni, ez csak az én véleményem...

Monaco 03-01-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 76903)
az hogy melyik a legjobb hadi, kicsit összetetteb, mintsem annyival eldönthető legyen, melyiknek a legnagyobb az ütőereje, ez édeskevés még úgy gondolom... (több más szempont is van, például a megszerzett földet meg is kell ám tartani ;))
ha már itt tartunk, a legjobb a gnóm hadis, még Aban is, lehet nem egyet érteni, ez csak az én véleményem...

Én egyetértek Petivel! Gnóm a legjobb hadis ;) utána ork :P

Never 03-01-2007 17:11

Bár én nem vagyok nagy A-s,de arra már sikerült rájönnöm,hogy orkkal lehet a leggyorsabban haladni,de a gnóm védelemre is jó :)

Napóleon 03-01-2007 17:50

persze h meg kell tartani. de egy orkot nem sokszor húznak le földdel ha jól van összerakva

Peter 03-01-2007 19:49

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76936)
persze h meg kell tartani. de egy orkot nem sokszor húznak le földdel ha jól van összerakva

dehogynem :)

Napóleon 03-01-2007 20:02

ezzel megint vitatkoznék;)

Peter 03-01-2007 20:18

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76996)
ezzel megint vitatkoznék;)

ok, vitatkozd le valakivel, és majd közöld az eredményedet :)
(mert én nem állok le veled többet :D)

Synkel 03-09-2007 19:05

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76936)

Orkot nem tudsz úgy összerakni, hogy ne verjék be viszonylag könnyen. A sok orkos klánok kifejezetten sebezhetőek.
Szerintem a legjobb hadis A-ban a gnóm, és maximálisan egyetértek azokkal akik azt írták korábban, hogy nem az a legjobb hadis aki a legnagyobbat üti.

Remedy 03-09-2007 22:35

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 79161)
Orkot nem tudsz úgy összerakni, hogy ne verjék be viszonylag könnyen. A sok orkos klánok kifejezetten sebezhetőek.
Szerintem a legjobb hadis A-ban a gnóm, és maximálisan egyetértek azokkal akik azt írták korábban, hogy nem az a legjobb hadis aki a legnagyobbat üti.

Nem hat, hanem az, aki a legtobbszor :)

All times are GMT +1. The time now is 09:43.