![]() |
Végre, azt hittem sose nyílik meg.:D stiptstopi az első szoba az enyém:D (jah szoba szervízt és egy számítógépet kérek oda)
|
Quote:
Originally Posted by track Ennyi függőt egy helyen(hál'istennek:D) nah akkor ha megnyilt az elvonó akkor légyszi írjátok le a címét http://queosia.com :D Vihetem a kedvenc gépem, hűtőm, heverőm és szendvicssütőmet? Mert akkor ott a helyem, és kérek Békésné részére állandó látogatási engedélyt, hogy a családdal is tudjak foglalkozni:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hát akkor kéne kerseni valami más helyet, mert szerintem nem sokaknak fog használni:) Mondjuk lehetne Bajnokságot szervezni, csak nem Hódítóban, hanem Honfoglalóban amolyan 1 Hódítós Honfoglaló Kupa lenne |
Quote:
|
Quote:
És már van külön 1 Topic a Bajnokságra amit én nyitottam:) De lehetne 1 Honfoglaló is és külön 1 honlapot csinállni neki, hódítós Desingel és ott mindenkit beírni, hogy kik játszanak, meg hogy milyen eredmények vannak, pontlista, szal ilyesmi de ennek azért nem kell külön regizni rendes .hu-s oldalt elég mondjuk az ATW vagy UW oldalon regizni:D |
Quote:
ööö, na mind1, ezt majd zöldben inkább.. :) |
Quote:
de reklámozni a Csoportok fórumán nem szokták nagyon, pedig mindegyik fórumon kéne reklámozni és akkor tuti sokan jönnének és akkor ebben a hónapban még lazán el lehetne kezdeni a bajnokságot, jah és ne legyen Külön honlap neki? |
Mindjárt sírok komolyan:(
tiszta függő vagyok szinte, mindig itt vagyok fórumon is, és aszem eddig csak 1 szavazatot kaptam csak a hírnévre még a Forma 1-es topicban 30-án:( nem mintha érdekelne a zöld kocka a hírnévnél, de azért ha már itt vagyok mindig akkor legalább legyen:) |
All times are GMT +1. The time now is 15:58. |