Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mitől lesz valaki jobb játékos a többieknél? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1412)

Kisbér 02-16-2007 09:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 74021)
Csak kimagyarázta, ejj-ejj... ;)

De hogyhogy angolban 2 országod van? Hódban mindig dicsekedtél vele, hogy Neked csak egy... :)

Az angolban volt egy tamagocsiországom, meg volt egy norámlis... Amivel szintén tamagocsiztam, mert az angolban nagyon mást nem lehet hosszabb távon csinálni :D
A magyarban viszont nem éreztem tamagocsizásnak a játékom :D

Most a magyarban szk, az angol kisorimmal A-ban szk, az angol főorimmal meg most jöttem ki a védelem alól az 5-en... :)
Kapásból kaptam az áldást :D Pár órája vagyok kinn a védelem alól, de már 2 ütés, és egy jópár ártó vari/lopást elszenvedtem :D

Úgy látszik mindenki rajtam akar bosszút állni :D:D:D:D:D:D

lacqa 02-16-2007 09:45

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74162)
Az angolban volt egy tamagocsiországom, meg volt egy norámlis... Amivel szintén tamagocsiztam, mert az angolban nagyon mást nem lehet hosszabb távon csinálni :D

Most a magyarban szk, az angol kisorimmal A-ban szk, az angol főorimmal meg most jöttem ki a védelem alól az 5-en... :)
Kapásból kaptam az áldást :D Pár órája vagyok kinn a védelem alól, de már 2 ütés, és egy jópár ártó vari/lopást elszenvedtem :D

nem csak rajtad, az 5. 4. szintet én is így vittem végig ebben a körben, folyamatos ártóval :) a kis kék szám az angolban úgy látszik nagyon irritáló :D

Remedy 02-16-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74162)

Allitolag a mi szovinket is nagyon vartak a 2/B-ben, hogy szetszedjenek....

Ehhez kepest alig lattam normalis felepitesu orit....

Legalabbis a kornyeken, lehet a top akar majd szetszedni, ki tudja :D

Lali 02-16-2007 13:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 74180)
Allitolag a mi szovinket is nagyon vartak a 2/B-ben, hogy szetszedjenek....

Ehhez kepest alig lattam normalis felepitesu orit....

Legalabbis a kornyeken, lehet a top akar majd szetszedni, ki tudja :D

várjál már, lassan mi leszünk a top :D
( sajna csak nagyon lassan )

gyuri1995 03-02-2007 12:18

A haderő is számit mert ha mondjuk valaki inkább bankot piacot épít attól nem lesz erősebb de fejletteb annál inkább!!:D
De a taktika a tapasztalat lét fontosságu és én se tudok mást mondani mint a többiek!!:D :D :D

tdomo 03-02-2007 13:35

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 77127)
A haderő is számit mert ha mondjuk valaki inkább bankot piacot épít attól nem lesz erősebb de fejletteb annál inkább!!:D
De a taktika a tapasztalat lét fontosságu és én se tudok mást mondani mint a többiek!!:D :D :D

Aki több piacot épít, mitől lesz fejlettebb?

Szecsa 03-02-2007 13:52

Jobban kereskedik? :D
En sem ertem :(

lacqa 03-02-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 77158)
Jobban kereskedik? :D
En sem ertem :(

off: majd ha igazán jó játékosok leszünk, megértjük :D

Serg 03-03-2007 13:59

A jó játékos titka: a játék (majdnem)teljeskörű ismerete és a kiváló tanító mester társítva fanatizmussal és sok sok szabadidővel és nem utolsó sorban párosítva mindez a játék szeretetével amit nyugodtan nevezhetünk akár függőségnek is!

All times are GMT +1. The time now is 21:03.