![]() |
Quote:
de annyit elárulok,hogy nem sok:P a hadik feltápolásához viszont annál több! |
Quote:
pusztitáskor bevonulsz egy országba és lerombolsz mindent ami a közeledben van... ez logikus, mészárlásnál is aki a közelben van nyissz... de azért ha valósághűségről beszélünk ember, hány katonát látsz 2mázsa követ húzva??? vagy fát cipelni??? a fosztogatáskor mindig az értékest hozzák csak... a kőnek fának agyagnak nincs nagy értéke ha végig gondolod... mégha ilyen a piac is... gabona kell hogy ehessenek, pénz is érthető, maximum a drágakő lehetne még logikus hogy hoznak semmi több... |
Quote:
Én hadignómmal simán összeloptam magamnak mindig ami kellett, és nem számítottam hadban sem a leggyengébbnek... |
Quote:
És a fegytverrel mi a helyzet? Szerinted az sem logikus? Nevetséges vagy :D |
Quote:
Ha azt szeretnéd, hogy olvassak a sorok között faragj rímet és foglald versbe :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor a katonák majd minden támadás előtt kimennek a piacra, megnézik, hogy melyik nyersinek van most jó ára és csak azt hozzák el? :D vagy egyik csopiban elhozzák, a másikban meg nem? a drágakő fosztogatása az még egészen logikus lenne... meg esetleg még a fegyver drágakő mert ugye szép és csillog :D:D (oroszok is gyűjtötték a karórákat pedig jó részük nem nagyon tudta h mire való...) fegyver meg háborúban mindig kell |
Quote:
|
Quote:
Nos, meglepőt fogok most közölni: régente a támadó seregek elleni védekezés egyik módja volt a kaja felégetése, hogy ne legyen utánpótlásuk. Szal kaját amennyit lehetett azért összeszedegetett a vonuló had. Ezzel szemben nem hallottam olyanról, hogy berobbantották volna a kőbányákat, nehogy a követ is elvigyék... |
All times are GMT +1. The time now is 01:18. |