![]() |
Quote:
max a piacon van ennyid, ha felviszel fajtánként pl 4 milla tekercset... na annyiból meg is lehet élni :D |
állítsátok már be lécci űgy az 1/A-t, hogy legyen kedvünk odajutni!:))
|
Quote:
de így jár aki hullaként kezd és csak a 3. szinten vált fajt :p *na meg ki sértődne meg hogyha pénzt hoznak neki?* |
Quote:
Nikol én láttam már és nem csak az A-ban han3em a 3/G-ben is :) Nem lehetetlen összerakni :) |
Quote:
Vektro: nem értelek, nincs kedved oda menni? Az 1/A is a játék része és egyáltalán nem rosz ott játszani, nem értem miért csinálok néhányan ekkora tragédiát az 1/A-bol, kicsit másképp kell játszani, ennyi az egész, de ez talán nem is baj, 4 szinten keresztül felfedezetés után jó is kicsit váltani az A-ra nem? |
Quote:
nagyon össze kell kapnom magam:D |
Quote:
Én már alig várom hogy ott legyek!!! |
az 1/A igenis [B][U] jóóóóó[/U][/B] hely!
Quote:
Szóval gyertek, annál murisabb csoport, minél többen játtszanak benne... mi csak vén rókák (én vén róka itt... LOL) szal vén rókák vagyunk akik már mosolyognak azon amikor valaki 5. szinten 20 hektáros fölszerzésnek már örül :) szóval azért mert pár megalomán 1.helyre törő fanyalog, még jó csoport ez, és csak akkor kell álmatlan vadőrültnek lenned hogyha a legelső klánokat akarod lesöpörni ;) szórakozáshoz nem kell itt se elborult függőnek lenned *fene.. a címet nem lehet kövéríteni és aláhúzni ...* |
Így van, én ugyan nem rég lejöttem az A-bol, (egy év után) de job lett az játék ahogy növekedett az országok száma.
|
Én akarok az 1/A-ban jáccani:)) Csak dobok egy hátast amikor olan számokat írtok ide amiket még töredékrészében sem birtokoltam:)))
|
All times are GMT +1. The time now is 15:20. |