![]() |
Quote:
Első esetben gyakorlatilag azt mondod, hogy nem lehet 5 - 8 sereggel támadni, de 4el már igen, vagy hol legyen határ? A kiküldhető seregek számát korlátozná. Második esetben csak logikusan végig kell gondolni mi történik egy teljesen tiszta 5- 8as ütésnél (kaját termel, tekit ír, egység nélküli elf, topos üres ori, v akár 5. szint alján levő elhagyott ori) , s lekövetni ugyanazt a mintát. Ezáltal gyakorlatilag bizonyíthatatlanná válik az egész. A másik verzió, hogy min heki, hát jobb híján ez elég következetes, mindenkire egyformán vonatkozik, mindenkinek egyaránt kedvez, egyformán súlyt mindenkit. És a szándékos földleadást is megakadályozza. Ezt én is támogatom. |
Quote:
Ugye erre mondtam hogy jelen esetben bagoly mondja verébnek, erre kaptam hogy engem a személyes gyülöletem hajt. Nem, nem gyülölöm Poolt, csupán nem kedvelem a stilusa miatt. Ha meg az anarh a megoldás akkor javaslom röpcsi mindkettőnek. |
A minimum hekivel az a baj, hogy ujrázás esetén ugyan ugy lehet földet leadni. Ha meg addig nem lehet ujrázni mig az ország el nem éri a minimum hekit, akkor jobb az ujrázás lehetőségét a játékbol is törölni, hiszen általában akkor ujrázik az ember ha az orija már nagyon szét van hullva.
|
Nem lehet kiszurni azt hogy melyik foldleadas es melyik szemfulsség.Dehogy ne csak alevegőbe beszeljunk lenne 1 javaslatom.
-Aki egy szinten mar volt tagja egy szövetségnek az ne támadhassa egyaltalan a volt tagot, vagy csak vaalamilyen csökkentett mértékben kapna a foldbol. Persze ez a szint lépésével megvaltozna. Igy elkerülhető lenne hogy 1 tag kilép a több meg jol megsorozza. |
erre mondtam, hogy leadja szövin kívülinek és a szövin kívülit üti a szövije.
a min. földet jónak tartom, a hibájával együtt amit Gyula mondott. talán úgy nehezítve, hogy újrázni se lehessen min. föld alatt. előtte szépen tessék visszafedezni vagy ütni magadat, akár keserves hetek alatt. |
Quote:
|
Jó Grabi az azert mar nem olyan egyzserű ha az adja annak ez meg ennek meg miegymas.
A minimum föld meg nem jó ötlet szerintem.a fellépési maximum felett legalábis ne legyen a minimum. |
Quote:
EZeket meg nem kel lbuntetni |
Quote:
mondjuk a csökkentett mérték még inkább... |
Én ha jol tudom irtam egy megoldast erre valamikor de akkor a feledésbe merült.
Közvetlen nem a földleadasát gátolná hanem azt amiert az létrejött. Az hogy a topban elérhetetlen magasságban nem leygenek termelő orik. A gyujtogaás mértéke nőne es nem csak a ház barakk gyujtodna fel.Hanem mas egyéb épület is a topban eltölttt körökhöz arányositva egyre több. |
All times are GMT +1. The time now is 04:36. |