![]() |
Én csak azt írom, amit láttam a saját szememmel. :)
9000 gnóm variból egy teljes félelf készüvel, 2000db vari elhullott. Amikor az óriás varinknál öltek, szintén félelf, szintén teljes készüvel, 1700db-ot ölt meg a 32000 variból. (szieszta mellett) egyik ellenfél se volt 2 körnél messzebb. :) |
nem a kor szamit, hanem a pontszamkulonbseg.
|
Quote:
Saját tapasztalat...egyszer,azaz többször,de ez egy konkrét példa,ártózott elég keményen egy full varis...alulról rengetett,szárazvihar,tűzgolyhók...második nem okozott nagyobb fennakadást :P Megkérdeztem tőle,hogy miért is teszi,hisz nem loptam,a nevét sem hallottam még...válasz nem jött,csak megint pár golyhók...ok nélkül nem szoktam bántani senkit,de ezt már megelégeltem,és akármilyen nehezemre esett is, a 18k varijából egy készülivel meghagytam neki a felét. Ekkor jött tőle az első szocializálódásra utaló jel...egy kölcsönös MNT. Az máig nem derült ki,hogy miért tette,amit tett,az MNT visszautasítva,azóta nem bántottam :) Gnóm varit nem ajánlom senkinek...óriással ugyanezt nem lehetett volna megcsinálni...legalábbis nem másfél perc alatt... |
Quote:
sereglétszám = barakkszám x 40 x lakiteki tanyaszám = sereglétszám / 250 / mezőteki / tanyabónusz összterület = barakkszám + tanyaszám = sereglétszám / 40 / lakiteki + sereglétszám / 250 / (mezőteki x tanyabónusz) sereglétszám = összterület x (40 x lakiteki + 250 x mezőteki x tanyabónusz) A varigyilkolást kipróbáltam, 1900 vari esetén ismeretlen fajnál 67 hullott el, gnóm faj kiválasztása után 62, 53, kv után 48. Ha a veszteség gnóm esetében 30%-kal nagyobb lenne, annak az autovédelem ellenére már ilyen kis számoknál is látszódnia kellett volna. |
A gnómnak mindenképpen több varija hullik majd, hiszen ő tart a nem óriás fajúak közül a legtöbb varit ált :)))
Egyedül a törpének van több vari helye, de ugye neki számtalan fontos épületre kell költeni a szabad helyeket. :) |
Quote:
Azt hittem jobban megfogható, mintha leírom, hogy 1x 248pont volt a differencia, máskor meg 433pont. ;) |
Quote:
Azt hitetm egyértelmű, hogy én is valami hasonlóra céloztam. :D:confused: |
Quote:
|
szerintem a gnom tudos személyiséggel brutál varis ,az 5-3szinten eléggé jol müxik,igaz egy kis veszteséggel számolva .De jol ellehet játszani .föleg ha meguszod a tapasztalt csapatokat hi hi
|
nincs jo gnom varis :)
Mondok ket okot, hogy az orias miert jobb :) 1., Szieszta 2., Meszarlaskor is kevesebb hullik az ijjbol (es elitbol vagy lobol) |
All times are GMT +1. The time now is 22:52. |