![]() |
csodálom hogy a topic még nincs a kukában. Lara: ha enyire zavar a hajnal 5 akkor verd le az illetőt regel 8kor. tuti aludni fog, mert kiütötte magát. ha nem akkor délután, ugyanezért, ne nyavajogjunk. játék megnyerése gombot kérj Atitól ennyi erővel. engem is vernek, alkalmazkodok, ahogy lehet.
Arwyl: szép dolog, rögtön azt tippeled hogyan lehet visszaélni remekül a módosítással :D:D:D tuti ezzel szórakozné én is :D |
hát azt én is csodálom, hogy bár ati hozzászólt és látta még írhatok ide:D
|
Quote:
inkabb a viccek koze tennem :) |
Quote:
sokkal kényelmesebb lenne de az túl mesterséges :S sztem alapban halva született ötlet. és ezt egy olyan játékos mondja aki nem sokszor éjszakázik :) legyél fent többet vagy akkor olyan fajt válassz pl: én is csak naon ritkán vok orkkal mert tom h az elköv hetekben aligha tudnék minden kávéra géphez ülni , pedig elhiheted szeretném élvezni az ork bónuszt :D de ez van...... ezt kell szeretni. tanulj meg alkalmazkodni;) |
szerintem ez pont úgy jó ahogy van! vagy nem!?
|
teve
Quote:
|
Fosztottál már hajnali 4-kor enyhén illumináltam 1.3 milliárdot?? Póbáld ki és meglátod milyen jó:D :D :D
|
Szerintem az éjjelesekre tekintettel is kéne egy korlátot rakni!
pl.valaki csak éjjel ér rá- Akkor legyen az,hogy 13:00-tól 20:00-ig ne támadhassák az éjszakázókat se:D |
Quote:
|
es azokkal mi van akik sose ernek ra?
|
All times are GMT +1. The time now is 22:51. |